MENU

About us

Home > About us

Perfact. Make the difference

Wij zijn Perfact. Wij willen het verschil maken. Elke dag opnieuw.
Als management & consultancy organisatie analyseren, optimaliseren en implementeren wij processen bij bedrijven en instellingen. Hierbij ligt de focus op een duurzame inzet van mensen, middelen en methoden.
Wij helpen onze klanten beter te worden. Zodat zij hún klanten op korte en lange termijn beter van dienst kunnen zijn. Op die manier bouwen we samen aan een duurzame samenleving. Daar draait het om.

Wij houden van samenwerken.
Wij geloven dat co-creatie en co-innovatie ons verder brengt. Daarvoor integreren wij het liefst volledig in uw organisatie en werken wij nauw samen met kennispartners.
Wij delen graag onze kennis en staan altijd open voor nieuwe ideeën en inzichten. Die open blik hanteren we al sinds onze oprichting in 2004. Dat maakt ons toegankelijk en betrouwbaar, als zakenpartner én werkgever. Dat vinden we belangrijk.

Onze werkwijze is uniek.
Hoewel onze wereld bestaat uit protocollen en methodieken, passen wij onze kennis en ervaring out-of-the-box toe. Daarbij maken wij het verschil door altijd te zoeken naar de vraag achter de vraag. Zo realiseren wij oplossingen voor de lange termijn. Overtuigd dat alles mogelijk is zien wij kansen waar anderen problemen zien.

Wij kennen onze verantwoordelijkheid.
In alles wat we doen staat de mens en omgeving centraal. Dat zie je niet alleen terug in hoe we samenwerken met onze klanten, maar ook in de familiaire omgang binnen de organisatie.
Zo geven wij direct of indirect een positieve impuls aan de maatschappij.

Fit for the future.
De lat ligt hoog, voor iedereen. Op organisatorisch niveau helpen wij klanten de beschikbare data en informatie in hun voordeel in te zetten. Om zo effectief te reageren op veranderingen en uitdagingen of deze zelfs voor te zijn.
Op persoonlijk vlak dagen wij uw en onze medewerkers uit het beste uit zichzelf te halen. Hiervoor is ruimte nodig voor persoonlijke ontwikkeling en individuele ambities. Wij zetten medewerkers in hun kracht en dragen zo bij aan hun werkplezier. Zo kunnen zij het verschil maken. En daar wordt iedereen beter van.

Perfact. Make the difference

 

Hoe kunnen we het verschil maken voor uw organisatie?

Ik breng u graag in contact met een specialist in uw sector.

Coppe Sturmans
Director

Contact

Vacatures

Join the Perfact team

Perfact biedt enthousiaste professionals op middelbaar-, bachelor- en masterniveau uitdagend werk bij toonaangevende bedrijven en instanties in binnen- en buitenland.
Maak jij het verschil? Neem dan contact met ons op!

Bekijk alle vacatures