MENU

Fabiënne Kunkels

Home > About us > Fabiënne Kunkels

Perfact Coach: Fabiënne Kunkels

Fabiënne’s LinkedIn

“Het lef om te breken met het ideaal en te leren luisteren naar je eigen waarheid.”

Als coach en management consultant draagt Fabiënne graag bij aan het creëren van bewustwording in het leven, en het leren luisteren naar je eigen waarheden.

Door te kiezen voor de opleiding HRM en Psychologie legde Fabiënne de focus op dat wat haar het meest fascineert – de mens. En dan in het bijzonder alle unieke verhalen, denkbeelden en perspectieven van al deze verschillende mensen.

Fabiënne is werkzaam geweest bij de Koninklijke Marechaussee en De Arbodienst, waar ze zich voornamelijk bezig hield met HR, advisering, coaching en (verzuim)begeleiding. Daarbij heeft ze te maken gehad met allerlei lagen in verschillende organisaties, van medewerkers op de werkvloer tot aan het management. Ook hier heeft ze veel mensen mogen helpen bij een stukje zelfontwikkeling, waaronder het vergroten van belastbaarheid. Mensen zien groeien, daar haalt ze veel voldoening uit.

Als coach legt Fabienne niet alleen de focus op de ontwikkeling van het individu, maar ook dat van het team en de organisatie. Haar nieuwsgierigheid naar en passie voor ontwikkelen van mensen komen in deze rol goed van pas. Ze brengt bewustzijn en bezieling op gebied van werk, maar óók op persoonlijk vlak. Dat draagt, volgens haar, bij aan een gelukkig, gezond en zinvol leven. Mensen helpen de regie te pakken op hun eigen leven, dat is pas een échte investering in jezelf, vindt ze. Fabiënne gunt iedereen een kans om aan de slag te gaan met zijn of haar zelfontwikkeling.

Hoe kunnen we het verschil maken voor uw organisatie?

Ik breng u graag in contact met een specialist in uw sector.

Coppe Sturmans
Director

Contact

Vacatures

Join the Perfact team

Perfact biedt enthousiaste professionals op middelbaar-, bachelor- en masterniveau uitdagend werk bij toonaangevende bedrijven en instanties in binnen- en buitenland.
Maak jij het verschil? Neem dan contact met ons op!

Bekijk alle vacatures