MENU

History

Home > About us > History

Geschiedenis

Met een professionele basis vanaf 1987 is Perfact Group opgericht in 2004 door Jo Reinders en Frank Bessems. Zij vonden het belangrijk om op een hoog kennisniveau op familiaire wijze samen te werken.

“Omdat aandacht voor de economische prestaties binnen de ecologische randvoorwaarden met respect voor de sociale kant deel uitmaakt van ons DNA, onderneemt de Perfact Group altijd al – in eerste instantie onbewust – op een manier die sterk gerelateerd is aan het begrip ‘maatschappelijk verantwoord.’

De naam Perfact is een combinatie van ‘perfect’, fact en ‘act’. We streven altijd en overal daadkrachtig naar de best mogelijke oplossing. Gebaseerd op kennis, ervaring en feiten, doen we wat we zeggen.

Hoofdkantoor

Sinds 2014 is het hoofdkantoor van Perfact gevestigd in het voormalige kloostercomplex Abshoven te Munstergeleen. Bijzonder aan dit kantoorpand is het feit dat het pand een moderne bijdetijdse uitstraling heeft met behoud van de originele historische elementen. Het historische gebouw is duurzaam gerenoveerd en voorzien van een energielabel A. Zo heeft het voormalige klooster, dat door een grote brand in 1995 grotendeels afbrandde, opnieuw een functie gekregen.

Hoe kunnen we het verschil maken voor uw organisatie?

Ik breng u graag in contact met een specialist in uw sector.

Coppe Sturmans
Director

Contact

Vacatures

Join the Perfact team

Perfact biedt enthousiaste professionals op middelbaar-, bachelor- en masterniveau uitdagend werk bij toonaangevende bedrijven en instanties in binnen- en buitenland.
Maak jij het verschil? Neem dan contact met ons op!

Bekijk alle vacatures