MENU

Jean Peters

Home > About us > Jean Peters

Perfact Coach: Jean Peters

Jean’s LinkedIn

“Het is wat het is. Maar, niets is wat het lijkt.”

“Ik krijg energie als ik de ontwikkeling bij een individu, team of organisatie zie en bij mag dragen aan een verdere professionalisering, bewustwording en bewustzijn, in de meest brede zin van het woord.”

Sinds 1994 begeleidt Jean organisaties, teams en individuen om te komen tot een cultuur waar samen gebouwd wordt aan toegevoegde waarde voor de organisatie en haar klanten. Hij heeft een zeer ruime ervaring in nagenoeg alle sectoren en branches, met een focus op de private sector. Hij verbindt mensen en inspireert om vanuit persoonlijk leiderschap en bewustzijn te excelleren.
Jean onderscheidt zich doordat hij snel doorgrondt en gedrag durft te benoemen op zowel organisatorisch als persoonlijk vlak. Zo leert hij mensen grip te krijgen op hun eigen leven en bewust te maken van hun impact op hun omgeving. Kenmerkend voor zijn aanpak zijn: ont-moeten, ont-dekken en ont-wikkelen en deze verbinden met het denken, voelen en handelen.

Zijn werkwijze is gebaseerd op wederzijds respect, vertrouwen en openhartigheid. Dit resulteert in een diepgaande relatie bij (persoonlijke) begeleiding, team-coaching, executive search, management consultancy en career-management activiteiten. Gedurende het hele traject is Jean 24/7 bereikbaar en beschikbaar.

 

Hoe kunnen we het verschil maken voor uw organisatie?

Ik breng u graag in contact met een specialist in uw sector.

Coppe Sturmans
Director

Contact

Vacatures

Join the Perfact team

Perfact biedt enthousiaste professionals op middelbaar-, bachelor- en masterniveau uitdagend werk bij toonaangevende bedrijven en instanties in binnen- en buitenland.
Maak jij het verschil? Neem dan contact met ons op!

Bekijk alle vacatures