MENU

Karina Peters-Jeurissen

Home > About us > Karina Peters-Jeurissen

Perfact Coach: Karina Peters-Jeurissen

Karina’s LinkedIn

“Waar een wil is, is een weg. Maar, vaak is die weg anders dan bedacht.”

“Ik ben altijd nieuwsgierig naar mensen en organisaties en vindt mijn uitdaging in het ontwikkelen van bewustzijn en verantwoordelijkheid gericht op effectief gedrag en resultaten”.

Sinds 1992 heeft Karina een carrière opgebouwd in de publieke sector, van beleidsmedewerker tot en met algemeen directeur/gemeentesecretaris. Naast haar werkzaamheden als coach adviseert zij bestu-ren en directies en vervult zij een rol als executive search consultant binnen de overheid.

Karina kijkt kritisch naar de ontwikkeling en doelen van personen en teams. Essentieel hierin is hoe het verleden wordt afgesloten, een nieuwe koers wordt uitgezet en energie wordt gecreëerd voor de toekomst. Met haar empatisch vermogen biedt zij een veilige omgeving om te experimenteren met nieuw gedrag om zo cultuur en bewustzijn te verruimen. Zo krijgen mensen de ruimte om zichzelf te ontplooien en hun potentie ten volle te benutten. Kenmerkend voor haar aanpak zijn: ont-moeten, ont-dekken en ont-wikkelen en deze verbinden met het denken, voelen en handelen.

Karina is specialist in persoonlijke begeleiding, teamcoaching, executive search, management consul-tancy en careermanagement activiteiten, met een focus op de publieke sector. Daarnaast werkt ze graag samen met opdrachtgevers aan de ontwikkeling van hun strategie en organisatie. Gedurende het hele traject is Karina 24/7 bereikbaar en beschikbaar.

 

Hoe kunnen we het verschil maken voor uw organisatie?

Ik breng u graag in contact met een specialist in uw sector.

Coppe Sturmans
Director

Contact

Vacatures

Join the Perfact team

Perfact biedt enthousiaste professionals op middelbaar-, bachelor- en masterniveau uitdagend werk bij toonaangevende bedrijven en instanties in binnen- en buitenland.
Maak jij het verschil? Neem dan contact met ons op!

Bekijk alle vacatures