MENU

Mission & vision

Home > About us > Mission & vision

Missie

Wij zijn Perfact, Make the Difference.

Wij kennen onze verantwoordelijkheden. Wij helpen onze klanten, zodat zij hun klanten beter van dienst kunnen zijn. Hierbij werken we samen om op de meest verantwoorde manier onderscheidende producten en diensten te ontwikkelen. Uiteindelijk draait alles om mensen en hun omgeving. Daar zijn we zuinig op. Hierbij stellen wij ons een veilige werksituatie voorop en voeren wij een Zero Incidents beleid.

Dit realiseren we samen, in een prettige familiaire werkomgeving waarin ruimte voor eigen ontwikkeling voorop staat. Wij zijn wars van regels, omdat wij geloven dat het denken in hokjes ons beperkt in het vinden van oplossingen. Wij zijn ervan overtuigd dat het doorbreken hiervan nieuwe inzichten geeft. Inzichten die onze kennis vergroten en ons en onze klanten verder brengen.

Wij zien onze wereld als een uitdaging, met kansen en mogelijkheden. Wij bieden meerwaarde door kennis te delen en door onszelf voortdurend uit te dagen en te ontwikkelen. Wij staan open voor ideeën en opvattingen. Wij onderzoeken, ontwikkelen en sturen bij.

Visie

We willen door onze klanten geïdentificeerd worden als de kennispartner die waarde toevoegt bij het verhogen van de effectiviteit en efficiëntie, het realiseren van een vergroot werkpakket en het optimaliseren van performance. Dit doen we door het passend inzetten van de juiste mensen, middelen en methoden, maar vooral aandacht te geven aan de continue ontwikkeling hiervan. Hierdoor blijven wij vooruitstrevend en innovatief wat resulteert in maximale ontzorging en vertrouwen. Niet alleen voor klanten in de petrochemie, waar onze basis ligt, maar ook voor klanten in andere sectoren.

We worden gezien als de beste werkgever. Een werkgever met aandacht voor het individu, die een uitdagend werkpakket biedt en medewerkers de mogelijkheid biedt om het beste uit zichzelf te halen met veel ruimte voor ontwikkeling en individuele ambities. We maken medewerkers fit for purpose, zetten ze in hun kracht en dragen bij aan veel werkplezier. Om medewerkers fit for purpose te maken, dragen onze kennisdragers en ervaringsdeskundigen bij aan de ontwikkeling en begeleiding van medewerkers door het delen van kennis en ervaring.

Onze opleidingen / cursussen en werkprocessen worden door zowel klanten als medewerkers herkend als de beste, en door medewerkers naar behoefte doorontwikkeld.

Het professionele karakter met de familiaire cultuur van Perfact Group, waarin onze kernwaarden centraal staan, bevordert de werksfeer en de klantrelatie.

Hoe kunnen we het verschil maken voor uw organisatie?

Ik breng u graag in contact met een specialist in uw sector.

Coppe Sturmans
Director

Contact

Vacatures

Join the Perfact team

Perfact biedt enthousiaste professionals op middelbaar-, bachelor- en masterniveau uitdagend werk bij toonaangevende bedrijven en instanties in binnen- en buitenland.
Maak jij het verschil? Neem dan contact met ons op!

Bekijk alle vacatures