MENU

Perfact Academy

Home > Perfact Academy

Verbeter je kennisniveau bij Perfact Academy

Een gedegen vooropleiding en ruime werkervaring zorgt dat medewerkers hun jobs op een professionele manier kunnen uitvoeren. De juiste motivatie en actuele opleiding en bijscholing zorgen dat het kennisniveau verder verbetert.

Het is voor ons vanzelfsprekend dat wij zelf opleidingen verzorgen. Wij focussen op voortdurende verbetering van onze dienstverlening door onze methodieken te evalueren en verder te ontwikkelen. Onze ruime ervaring ‘in het veld’ combineren we met frisse inzichten van studenten aan diverse hogescholen en universiteiten. Deze inzichten worden zeer op prijs gesteld. De beste afgestudeerden krijgen dan ook in veel gevallen een arbeidscontract aangeboden.

Medewerkers en klantmedewerkers kunnen bij Perfact een opleiding volgen op het vlak van Maintenance, Plant optimalisatie, Productie of HSEQ. Er zijn diverse specialismen op het vlak van Maintenance en Turnaround Management welke het meeste worden gevraagd.

Altijd actueel

Onze opleidingen zijn gebaseerd op de meest actuele inzichten. We leren je deze direct toe te passen in de praktijk. Zo boek je snel resultaat.

Van medewerkers, voor medewerkers

Onze specialisten beschikken over een jarenlange praktijkervaring. Dat maakt onze opleidingen niet alleen interessant maar ook uitermate effectief.

Kennis delen

Alles draait om kennis en het juist toepassen hiervan. Wij geloven in de kracht van het delen van onze kennis. Daar wordt iedereen beter van.

Meer weten?

Contact opnemen

Ik breng u graag in contact met onze Accountmanager in uw sector.

Coppe Sturmans Director

News

26 november 2019

Perfact Group neemt de activiteiten van PetersJeurissen over

“Overname versterkt marktpositie en is een logische stap in de focus op innovatie” Met ingang van 1 januari 2020 neemt Perfact Group de individuele coaching, teamcoaching, organisatieontwikkeling en systemic executive search activiteiten van PetersJeurissen over, waarbij Jean Peters en Karina Jeurissen bij Perfact Group in dienst treden. Perfact Group zal de bestaande dienstverlening van PetersJeurissen […]

Lees meer

News

4 november 2019

Added Value

Om integrale oplossingen te bieden voor de complexe en uitdagende vraagstukken van onze opdrachtgevers lopen onze medewerkers voorop op het gebied van kennis van methodieken en processen. Daarnaast dienen zij op de hoogte te zijn van de specifieke richtlijnen welke gesteld worden in de diverse industrieën. Onze medewerkers worden dan ook voortdurend en veelal inhouse […]

Lees meer

News

18 september 2019

Perfact Engineering

Maandag hebben Franco Dackus en Pascal van Bun de eerste van een serie gastcolleges verzorgd voor Engineering studenten van Zuyd Hogeschool | Zuyd University of Applied Sciences. De onderwerpen Turnaround Management, Isometriën en P&ID’s spraken erg aan. Tof om te zien dat deze studenten zich naast hun baan verder ontwikkelen met deze deeltijd HBO opleiding! […]

Lees meer