MENU

Perfact Academy

Home > Perfact Academy

Verbeter je kennisniveau bij Perfact Academy

Een gedegen vooropleiding en ruime werkervaring zorgt dat medewerkers hun jobs op een professionele manier kunnen uitvoeren. De juiste motivatie en actuele opleiding en bijscholing zorgen dat het kennisniveau verder verbetert.

Het is voor ons vanzelfsprekend dat wij zelf opleidingen verzorgen. Wij focussen op voortdurende verbetering van onze dienstverlening door onze methodieken te evalueren en verder te ontwikkelen. Onze ruime ervaring ‘in het veld’ combineren we met frisse inzichten van studenten aan diverse hogescholen en universiteiten. Deze inzichten worden zeer op prijs gesteld. De beste afgestudeerden krijgen dan ook in veel gevallen een arbeidscontract aangeboden.

Medewerkers en klantmedewerkers kunnen bij Perfact een opleiding volgen op het vlak van Continu Verbeteren, Maintenance, Plant optimalisatie, Productie of HSEQ. Er zijn diverse specialismen op het vlak van Maintenance en Turnaround Management welke het meeste worden gevraagd.

Altijd up to date

Onze cursussen zijn gebaseerd op de meest actuele inzichten. Wij leren u deze direct toe te passen in de praktijk. Zo boekt u snel resultaten.

Van werknemers, voor werknemers

Onze specialisten hebben jarenlange praktijkervaring. Dit maakt onze trainingen niet alleen interessant maar ook uiterst effectief.

Kennis delen

Het draait allemaal om kennis en het correct toepassen ervan. Wij geloven in de kracht van het delen van onze kennis. Daar heeft iedereen baat bij.

Perfact LEAN Academy

  • Ons LEAN Training Programma is geaccrediteerd door het Lean Compentency System (LCS) als competentie organisatie.
  • Alle onderdelen van ons opleidingssysteem zijn afgestemd op de LCS principes van LEAN Thinking en op de juiste manier ontwikkeld om een systematische aanpak van continue verbetering te ondersteunen.
  • Wij zijn in staat om onze LEAN kennis en denkwijze te delen om zo een werkomgeving te creëren waarin continu verbeteren is ingebed in de manier waarop wij als organisatie werken. Dit om iedereen in staat te stellen, elke dag, een gedisciplineerde methodologie toe te passen om bedrijfsstrategieën te realiseren.

Trainingen

Specialist Training program

Meer weten?

Contact opnemen

Ik breng u graag in contact met onze Accountmanager in uw sector.

Coppe Sturmans Director