MENU

Perfact Academy

Home > Perfact Academy

Verbeter je kennisniveau bij Perfact Academy

Als kennisorganisatie is het voor ons vanzelfsprekend dat wij zelf opleidingen verzorgen. Een gedegen vooropleiding en ruime werkervaring zorgt dat medewerkers hun werk op een professionele manier kunnen uitvoeren. De juiste actuele opleiding en bijscholing zorgen dat het kennisniveau verder verbetert en daarmee ook de motivatie.

Wij focussen op voortdurende verbetering van onze dienstverlening door onze methodieken te evalueren en verder te ontwikkelen. Naast de kennis en ervaring die we op doen in de praktijk, investeren wij ook in onze eigen collega’s om hen op te leiden en bij te scholen wanneer nodig. Op deze manier waarborgen we een stukje kwaliteit van onze dienstverlening.

Naast dat wij onze eigen collega’s opleiden, leiden wij uiteraard ook individuen of teams op. We bieden diverse opleidingen met verschillende specialismes aan. Van maintenance tot optimalisatie en scheduling tot Lean opleidingen. Allen erop gericht om organisaties en mensen beter te maken.

Altijd up to date

Onze cursussen zijn gebaseerd op de meest actuele inzichten. Wij leren u deze direct toe te passen in de praktijk. Zo boekt u snel resultaten.

Van werknemers, voor werknemers

Onze specialisten hebben jarenlange praktijkervaring. Dit maakt onze trainingen niet alleen interessant maar ook uiterst effectief.

Kennis delen

Het draait allemaal om kennis en het correct toepassen ervan. Wij geloven in de kracht van het delen van onze kennis. Daar heeft iedereen baat bij.

Perfact LEAN Academy

Binnen de Perfact LEAN Academy verzorgen we Lean trainingen die door het toonaangevende accreditatie instituut LCS (Lean Competency System) zijn geaccrediteerd.

We bieden als één van de weinige in Nederland, België en Duitsland een uniek concept aan waarbij de theoretische kwaliteit is gewaarborgd en aansluit op de realiteit in de praktijk. Al onze trainingen zijn gericht op de praktische toepassingen van Lean methodieken en zo ontwikkeld om continue verbeteringen te ondersteunen. Zo werken we samen aan duurzame procesontwikkeling bij organisaties. Iets waar wij bij Perfact iedere dag naar streven.

Een extra bijkomend voordeel is het consultancy-onderdeel dat verweven zit in onze Lean trainingen. Dit betekent dat in de praktijk begeleiding plaatsvindt op Lean projecten.

Trainingen

Specialist Training program

Meer weten?

Contact opnemen

Ik breng u graag in contact met onze Accountmanager in uw sector.

Coppe Sturmans Director