MENU

Accountmanager – Antwerpen

Home > Career > Accountmanager – Antwerpen

Accountmanager – Antwerpen

Locatie Antwerpen, Belgium

Gepubliceerd op 3 december 2021

Organisatie

Perfact is een groeiende organisatie en wil graag verder. En daarin kan jij het verschil maken.

Perfact: make the difference. Als management & consultancy organisatie analyseert, optimaliseert en implementeert Perfact processen. Dat doen we bij bedrijven, instellingen en overheden, in België, Nederland en Duitsland. Hierbij focussen we ons op een duurzame inzet van mensen, middelen en methoden. Door altijd te zoeken naar de vraag achter de vraag, realiseren wij oplossingen voor de lange termijn. In de vaste overtuiging, dat co-creatie en co-innovatie iedereen verder brengt. Zo helpen we onze klanten beter te worden. Zo zijn zij op hun beurt hún klanten beter van dienst. Zo maken we samen het verschil.

Functie

Ter uitbreiding van ons kantoor in Antwerpen zijn wij opzoek naar een Accountmanager

Als Accountmanager werk je mee aan de commerciële ontwikkelingen in de regio Vlaanderen. Je wordt in deze rol verantwoordelijk voor de opvolging en uitbouw van bestaande en potentiële klanten, veelal in de (proces)industrie. Je bent een verbindende factor tussen de opdrachtgever, onze collega’s en Perfact en zorgt er voor dat alle partijen renderen. Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten voor onze opdrachtgevers, in deze zoektocht begeleidt je onze Recruiter door het geven van relevante informatie over de opdrachtgever en de functie-inhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan de Regio Manager.

Verder ben je als Accountmanager verantwoordelijk voor:

 • In kaart brengen van de klantbehoeften
 • Afnemen van de sollicitatiegesprekken
 • Introduceren van de kandidaat bij de klant en begeleiden bij het eerste kennismakingsgesprek
 • Opvolgen van medewerkers die actief zijn op onze projecten
 • Afnemen van de jaarlijkse functioneringsgesprekken met de kandidaat en klant
 • Meewerken aan de commerciële actieplannen om de vooropgestelde targets te bereiken
 • Beheren van de onderhandelingen en afsluiten van de contracten
 • Registeren van de activiteiten in het CRM pakken
 • Deelnemen aan de wekelijkse sales meeting

Functie-eisen

 • Bachelor denkniveau met een eerste commerciële ervaring en bij voorkeur ervaring in recruitment
 • Communicatief, sales gedreven, flexibel, energiek, empathisch en ambitieus
 • Goede kennis van Nederlands en Engels

Het DNA van Perfact

Dat wordt gevormd door inmiddels meer dan 150 medewerkers. Ze blinken uit in hun vakgebied en onderscheiden zich door hun mentaliteit, werkplezier en de wil om samen te werken. Rangen en standen? Kennen we niet. Verantwoordelijkheidsgevoel? Hebben we allemaal. Als Perfact investeren we bovendien voortdurend in de professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Denk hierbij aan cursussen, opleidingen en ons persoonlijke ontwikkelingsplan. Daarnaast is ‘work hard, play hard’ een motto die ons kenmerkt en organiseren we regelmatig gezellige bedrijfsevents.

Aanbod

We bieden jou een contract van onbepaalde duur aan bij een enthousiast en groeiende organisatie. Als medewerker van Perfact zijn er heel wat bedrijfs-events gepland zoals de Perfact-Family-BBQ, Kerstfeestje, Perfact Borrels, … . Daarnaast krijgt je alle ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen, opleidingen en ons persoonlijke ontwikkelingsplan.

Bovenop dit alles bieden wij jou een aantrekkelijk maandsalaris en geniet je van diverse extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart, maaltijd- en ecocheques, een netto onkostenvergoeding, 13de maand, ADV dagen, hospitalisatie- en groepsverzekering, …

Wil je graag toetreden tot onze Perfact familie en daarbovenop nog een fijne job uitoefenen. Solliciteer dan nu!

Inlichtingen

Neem contact op met Kirsten Kersschot, Recruiter

kirstenkersschot@perfact-group.com | +32 493 87 33 65

Work hard, play hard

Waar hard gewerkt wordt moet ook tijd zijn voor de nodige ontspanning en plezier. Dat vinden wij belangrijk.

Scholing & traineeships

Onze interne opleidingen zijn 100% praktijkgericht en gebaseerd op actuele kennis en methodieken. Van medewerkers voor medewerkers.

Uitdagend werk

De lat ligt hoog. We gaan tot het uiterste voor onze klanten en collega's. Hou je van uitdagend werk, elke dag opnieuw? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Andere vacatures

 • Alle vestigingen
 • België
 • Duitsland
 • Nederland