MENU

Businesses

Perfact is een management & consultancy organisatie en analyseert, optimaliseert en implementeert processen bij bedrijven en instellingen.
Perfact Process Control

Big Data & Advanced Analytics

Meer weten

Met de komst van big data, de cloud, het Industrial Internet of Things (IIoT) en Industry 4.0, is een digitale transformatie aan de gang welke van invloed is op alle facetten van de prestatie van bedrijf en organisatie.

Perfact Insight

Strategical & Tactical Consultancy

Meer weten

Onze klanten bevinden zich in een continu uitdagende markt. Gestelde eisen en veranderende omstandigheden dwingen tot aanpassingen of herstructureringen. Nieuwe markten bieden nieuwe kansen. Reguleringen en risico’s vereisen een reactie. Perfact Insight biedt hierbij een intelligente aanpak op maat.

Perfact Tasc

Projectmanagement & Turnarounds

Meer weten

Perfact Tasc is onze kenniscomponent op het vlak van Projectmanagement en Turnarounds, gericht het realiseren van de gedefinieerde doelen onder de randvoorwaarden van Health, safety, environment, quality en met een minimale impact op de core business.

Perfact Human Development

Coaching & Management Consultancy

Meer weten

Het ontwikkelen van bedrijven gaat over het verwezenlijken van noodzakelijke organisatieveranderingen om uiteindelijk succesvol te kunnen zijn. Veel veranderingen zijn extern ingegeven; de concurrentie neemt toe, de marktvraag neemt af of de klant laat van zich horen.

Perfact Match

Recruitment & Search

Meer weten

Perfact Match werft en selecteert hoger opgeleide specialisten voor tijdelijke en permanente oplossingen.