MENU

Coaching Life, Personal & Professional

Home > Businesses > Coaching & Management Consultancy > Coaching Life, Personal & Professional

Perfact Life, Personal and Professional Coaching vergroot de grip op het eigen denken, voelen en handelen en stelt je in staat doelen te stellen en te verwezenlijken. Een op maat gesneden coaching-traject vergroot de persoonlijke effectiviteit. Met aandacht voor die punten waarin je je verder wilt ontwikkelen.

Onze coaches helpen je bij het aanboren van je krachtbronnen en het verkrijgen van inzicht in je sterke en minder sterke punten, je eigen stijl en het benoemen van je meerwaarde.

Het leven bestaat uit hoogte- en dieptepunten. Op momenten dat je de richting even kwijt bent, twijfelt aan je interne kompas of je potentieel verder wilt ontwikkelen, helpt een coach je op het goede spoor te zetten. Wij ondersteunen zowel op het gebied van diepgaande levensvragen (Life-Coaching) als op het gebied van loopbaanvraagstukken (Personal/Professional Coaching).

Wij hanteren bewezen coaching technieken in combinatie met onconventionele werkwijzen, zoals bijvoorbeeld energetische, systemische en zelfs spirituele technieken. Met volledige aandacht voor je innerlijke drive, energie en systeem. Deze diepere laag is interessant om zakelijk, privé, individueel of in groepsverband verder te ontwikkelen. We ontwikkelen je potentie en eigenschappen die je misschien nog niet voldoende kent en halen de beste versie van jou naar boven.
De coaches van Perfact bieden een krachtige coaching combi, met een juiste balans van de zakelijke en intuïtieve kant.

Hoe gaan we te werk?

Alles draait om vertrouwen. Daarom starten we altijd met een vrijblijvend klikgesprek. Om elkaar te leren kennen en meer inzicht te krijgen in de verwachtingen. Een belangrijke succesfactor is daarbij de wil om te veranderen en dit open aan te gaan. Je hoeft je niet voor te bereiden op het klikgesprek. Wij vragen door om je meest wezenlijke vraagstelling duidelijk te krijgen.
In de loop van het traject krijg je, in onderling overleg, (maatwerk)opdrachten ter voorbereiding van een volgende sessie. Gedurende het hele traject zijn wij 24/7 voor jou bereikbaar en beschikbaar. Zo maken wij voor jou het verschil.

We coachen o.a. op het gebied van:

 • (Communicatie)patronen herkennen en hier positief sturing aan geven
 • Professionaliseren van uitstraling en lichaamstaal
 • Grenzen stellen
 • Profilering en opkomen voor jezelf
 • Ontwikkelen van zelfvertrouwen
 • Omgaan met stressvolle situaties
 • Gezonde balans vinden tussen controleren en delegeren
 • Timemanagement integreren in de dagelijkse werkzaamheden
 • Opstellen van persoonlijk ontwikkelingsplan
 • Zicht krijgen op en ontwikkelen van competenties
 • Reïntegratie na ziekteverzuim
 • Bezieling in werk en samenwerking

Binnen bovenstaande vraagstukken ondersteunen wij o.a. op het gebied van:

Vitaliteit – balans werk en privé – zelfvertrouwen/faalangst – demotie – communicatie – samenwerking – burn-out klachten – HSP/ADHD/ADD – leidinggeven – traumaverwerking – innerlijke Rust – rouwverwerking – conflicthantering – assertiviteit – keuzes en beslissingen – patronen doorbreken – grenzen stellen – omgaan met veranderingen – creatief denken en handelen – doorgroeimogelijkheden – bewustzijn en bewustwording – stress en spanning (gerelateerde klachten) – persoonlijk leiderschap/effectiviteit – zelfmotivatie

Meer weten?

Contact opnemen

Gaan wij samen het verschil maken? Ik help je graag verder!

Karina Peters-Jeurissen Senior Transformatiecoach en Management Consultant