MENU

Coaching Team & Organization

Home > Businesses > Coaching & Management Consultancy > Coaching Team & Organization

Perfact Team & Organisation Coaching helpt teams op een constructieve manier met elkaar in gesprek te blijven of te komen om zo de samenwerking en communicatie open te houden. In een veilige omgeving waarin neutraliteit en structuur wordt geboden kan iedereen zich uiten op zijn/haar gewenste wijze.

Samenwerken is fijn. Samen zaken delen, aanpakken en succes boeken. Waar mensen samenwerken kunnen ook kwesties en uitdagingen ontstaan. Vaak los je die zelf op. Maar wanneer het complex wordt kun je daar extra professionele begeleiding bij gebruiken. De coaches van Perfact zijn er om jou en/of je team te begeleiden op die momenten dat je vast loopt. We helpen je vooruit om zo het verschil te maken. Voor jezelf en voor anderen.

Om karakters, onderliggende behoeften, verlangens, patronen en overtuigingen te kanaliseren is Team & Organisation Coaching uitermate geschikt. Wij leren teams interactiepatronen te benoemen en deze verder te ontwikkelen of te veranderen. Met als uiteindelijke doel het team verder te laten groeien.

Team & Organisation Coaching wordt vaak gecombineerd met het inzetten van specifieke technieken en methodieken. We hanteren geen vast programma aan het begin van het traject. Daarbij worden de vraagstukken en thema’s altijd als maatwerk in een omgevingsanalyse uitgewerkt. Dit is onze basis voor het samen te stellen programma.

Eindresultaat

  • Besluitvorming krijgt een andere invalshoek en creativiteit krijgt meer vorm
  • Het team levert meer toegevoegde waarde, neemt initiatief en kan beter omgaan met veranderingen
  • Teamleden vinden elkaar door een hoge mate van veiligheid en vertrouwen en bouwen constant aan hun bewustzijn en bewustwording.
  • Er is een directe, positieve en open communicatiestructuur onder de teamleden (en eventuele medewerkers)
  • De groepsdiversiteit groeit en het zelfregulerend vermogen wordt constant doorontwikkeld
  • Binnen het team is er ruimte om ook de persoonlijke effectiviteit en leiderschap te laten toenemen en efficiënter te borgen.
Meer weten?

Contact opnemen

Gaan wij samen het verschil maken? Ik help je graag verder!

Karina Peters-Jeurissen Senior Transformatiecoach en Management Consultant