MENU

Executive Search

Het succes van een organisatie, bedrijf of instelling begint bij inspirerend leiderschap. Leider-schap met visie en verbindende kwaliteiten. De lat ligt hoog, maar waar vind je de juiste persoon voor de job? Perfact Executive Search maakt het verschil.

Om de juiste executive te vinden maken wij ons uw organisatie eigen. Wij verdiepen ons in uw ambities en specifieke doelen, duiken in uw bedrijfscultuur en analyseren dynamieken. Op basis van een gedegen onderzoek naar de organisatie stellen wij samen met u een profiel samen.

Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste persoon meer is dan een kloppend curriculum. Wanneer we zoeken naar inspirerende leiders dan selecteren we op persoonlijkheid, empathisch vermogen, de juiste drijfveren… Competenties zijn net zo essentieel als het energie- en ambitieniveau. Vaak vormen juist deze laatste zaken de basis voor succes.

Dat kan alleen met professionele gepassioneerde mensen met kennis, kunde en waarachtige betrokkenheid. Wij geloven in het talent en de drive van de mens als bron van succes. Onze jarenlange ervaring met alle facetten op het gebied van Coaching & Management Consultancy maakt dat wij verder kijken en kandidaten selecteren die echt het verschil willen en kunnen maken.

Potentieelbeoordeling en potentieelontwikkeling

Onze consultants adviseren en begeleiden op het gebied van:

  • Analyse van persoonlijke kwaliteiten en aandachtspunten en het op basis daarvan formuleren van persoonlijke tips en aanbevelingen en verwerken in een persoonlijke rapportage
  • Uitvoering van werving- en selectietrajecten
  • Invoering en/of verdere ontwikkeling van resultaatgericht coachen als leidinggevende stijl in de organisatie
  • Groepsassessments om het potentieel binnen het team vast te stellen en aanbevelingen daarover te formuleren
  • Organisatiescans om het potentieel binnen de organisatie vast te stellen en aanbevelingen daar-over te formuleren.
Meer weten?

Contact opnemen

Gaan wij samen het verschil maken? Ik help u graag verder!

Jean Peters Senior Transformatiecoach en Management Consultant