MENU

Human Performance Excellence

Home > Businesses > Human Performance Excellence

Ruimte creëren voor nieuwe ideeën

Het ontwikkelen van organisaties gaat over het verwezenlijken van noodzakelijke veranderingen om uiteindelijk succesvol te kunnen zijn. Veel veranderingen zijn extern ingegeven; de concurrentie neemt toe, de marktvraag neemt af of de klant laat van zich horen. Maar sommige veranderingen komen ook van binnenuit. Elke organisatie ziet zich op een bepaald moment gedwongen om iets aan te passen in het beleid. Soms is dat rigoureus, meestal geleidelijk. Daarbij draait het uiteindelijk altijd om mensen, het belangrijkste kapitaal van een organisatie.

Een verandering kan alleen succesvol zijn als iedereen (of in elk geval zoveel mogelijk mensen) meegaan in de verandering. Om dit mogelijk te maken, dient de juiste verander- en ontwikkelkennis en expertise in huis te worden gehaald en kundig uit te worden gerold. Onze consultants hanteren de beproefde PetersJeurissen-methode en creëren ruimte voor nieuwe ideeën en delen opgedane ken-nis met een open blik op mensen, werk en omgeving. Door in co-creatie het ecosysteem te versterken zijn ze in staat om de juiste mix samen te stellen die past bij de veranderbehoefte.

Perfact Coaches


Karina Peters-Jeurissen

“Waar een wil is, is een weg. Maar, vaak is die weg anders dan bedacht.”


Jean Peters

“Het is wat het is. Maar, niets is wat het lijkt.”

 

Expertises

Outplacement

Bij (dreigend) ontslag kan outplacement een goede manier zijn om sneller een nieuwe baan te vinden.

Meer weten

Career Management

De Perfact Coaches helpen je antwoorden te vinden bij koersbepaling op je werk of in je carrière.

Meer weten

Interim Management

Soms heeft een bedrijf, organisatie of instelling extra versterking nodig. Iemand met een frisse kijk op zaken en toegevoegde waarde.

Meer weten

Business Retreat

Een Perfact Business Retreat is bedoeld voor ondernemers, CEO’s, directeuren, professionals en teams die willen reflecteren op eigen handelen en leiderschapsstijl.

Meer weten

Management Development / Leiderschapsontwikkeling

Mensen bepalen voor een belangrijk deel het ontwikkelingsvermogen en het succes van een organisatie. Perfact Management Development leert leidinggevenden hoe verantwoordelijkheid te nemen voor hun organisatie(deel).

Meer weten

Coaching executive

Perfact Executive Coaching is gericht op directeuren, ondernemers of topmanagers. Executive Coaching focust op het ontwikkelen en/of verdiepen van talentvol leiderschap.

Meer weten

Coaching Management

Perfact Management Coaching stelt managers in staat een beter inzicht in het persoonlijk functioneren te krijgen en (verder) te verdiepen.

Meer weten

Management consultancy

Perfact Management Consultancy ondersteunt u bij het maken van de juiste keuzes. Dat doen we in de rol van adviseur, programmamanager, interim manager of executive coach.

Meer weten

Coaching Team & Organisation

Het is belangrijk om de juiste mensen op de juiste plek te hebben, dat verwachtingen helder zijn en teamleden het beste in elkaar naar boven halen.

Meer weten

Coaching Life, Personal & Professional

Perfact Life, Personal and Professional Coaching vergroot de grip op het eigen denken, voelen en handelen en stelt je in staat doelen te stellen en te verwezenlijken.

Meer weten

Executive Search

Het succes van een organisatie, bedrijf of instelling begint bij inspirerend leiderschap. Leider-schap met visie en verbindende kwaliteiten. De lat ligt hoog, maar waar vind je de juiste persoon voor de job?

Meer weten

Hoe kunnen we het verschil maken voor uw organisatie?

Ik breng u graag in contact met een specialist in uw sector.

Coppe Sturmans Director

Contact opnemen

Waarom perfact?

  • Nieuwste inzichten
  • Klant wordt ontzorgd
  • We delen onze kennis
  • We doen dingen anders
  • Persoonlijk contact

News

26 november 2019

Perfact Group neemt de activiteiten van PetersJeurissen over

“Overname versterkt marktpositie en is een logische stap in de focus op innovatie” Met ingang van 1 januari 2020 neemt Perfact Group de individuele coaching, teamcoaching, organisatieontwikkeling en systemic executive search activiteiten van PetersJeurissen over, waarbij Jean Peters en Karina Jeurissen bij Perfact Group in dienst treden. Perfact Group zal de bestaande dienstverlening van PetersJeurissen […]

Lees meer