MENU

Big Data & Advanced Analytics

Home > Businesses > Big Data & Advanced Analytics

Digital Transformation

Met de komst van big data, de cloud, Internet of Things (IoT) en Industry 4.0 is een digitale transformatie gaande, welke van invloed is op alle facetten van de prestatie van organisaties. Slimme apparaten ‘praten’ met elkaar en algoritmen nemen beslissingen. Veel beter en sneller dan mensen dat kunnen. De impact die dit heeft brengt naast kansen ook risico’s met zich mee.

Expertises

JOIN

Improve your plant performance with IIoT and Predictive Analytics

Meer weten

Smart coaching

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Maar hoe gaat een organisatie daar nu mee om? Het is belangrijk om daarbij de juiste mensen op de juiste plek te hebben, dat verwachtingen helder zijn en teamleden het beste in elkaar naar boven halen. Ons expertise gebied is erop gericht om het aanpassingsvermogen van een organisatie […]

Meer weten

Business Intelligence

Bij Business Intelligence (BI) staan twee kernwoorden centraal: data-analyse en bedrijfsinformatie.

Meer weten

Smart Industry met IIoT

Smart Industry staat voor verregaande digitalisering, het aan elkaar koppelen van (werk)processen, technologieën en de menselijke factoren. De hierdoor verworven big data biedt organisaties inzicht en de mogelijkheid om sneller te reageren op ontwikkelingen.

Meer weten

Master Data Management

Master Data Management (MDM) is een omvangrijke aanpak voor het koppelen van alle gegevens van een onderneming.

Meer weten

Advanced Analytics

Perfact Process Control is de specialist om de beschikbare gegevens en informatie op de juiste manier te interpreteren en toe te passen in de mix van productie, automatisering en menselijke prestatieontwikkeling.

Meer weten

Industry 4.0

Industrie 4.0 is een transformatie die het mogelijk maakt om gegevens over machines en apparaten te verzamelen en te analyseren.

Meer weten

Digitale zorg

Digitale zorg De technologische ontwikkelingen binnen deze sector behoren tot de meest vooruitstrevende: van digitale geneeskunde op afstand, tot persoonlijke medicatie uit een 3D printer. Van DNA manipulatie tot bioprinters die organen kunnen uitprinten. Zorgrobots die verschillende vormen van zorg kunnen overnemen en met uiterste precisie kunnen opereren. Al deze ontwikkelingen zijn gebaseerd op diverse […]

Meer weten

Hoe kunnen we het verschil maken voor uw organisatie?

Ik breng u graag in contact met een specialist in uw sector.

Coppe Sturmans Director

Contact opnemen

Waarom perfact?

  • Nieuwste inzichten
  • Klant wordt ontzorgd
  • We delen onze kennis
  • We doen dingen anders
  • Persoonlijk contact