MENU

Audits

Hoe zorgvuldig projecten en of TurnArounds ook gepland zijn, het blijft een continue uitdaging om ervoor te zorgen dat de scope op tijd, binnen het budget en conform alle randvoorwaarden opgeleverd wordt.

Een groot aantal onvoorziene afwijkingen kunnen het succes belemmeren. Onze ervaring toont aan dat de meest voorkomende valkuilen zijn:

  • Onvoldoende betrokkenheid van eindgebruikers en Key-stakeholders
  • Onduidelijke doelstellingen en eisen
  • Veranderende eisen, scope changes, verkeerde prioriteiten
  • Onvoldoende ondersteuning van het senior management
  • Slecht management van mensen, middelen en methoden
  • Onvoldoende gebruik maken van beschikbare kennis en expertise

Perfact Group heeft audit en verificatie methoden ontwikkeld die ervoor zorgen dat het doel van het project of de TurnAround niet uit het oog wordt verloren en eventueel op tijd wordt bijgestuurd. In bestaande TurnAround- en projectorganisaties kunnen onze onafhankelijke specialisten inzicht geven in de status van het proces. Wij signaleren onderbelichte zaken welke een risico vormen, geven gerichte oplossingen en benutten kansen om het maximale project resultaat te behalen. Dit op zowel scope inhoud, organisatie als supportfuncties

Onze audits en verificatie methodieken omvatten alle fase van een Project of TurnAround van initiatie tot sluiting inclusief een evaluatie achteraf.

Meer weten?

Contact opnemen

Maken wij samen het verschil? Ik help je graag verder!

Bas Mooij Lean Sigma Master Black Belt