MENU

Portfolio & Program management

Home > Businesses > Projectmanagement & Turnarounds > Portfolio & Program management

Strategie in Portfolio & programmamanagement

Zonder een effectieve strategische planning, is het moeilijk om de juiste keuzes te maken en succesvol te worden in projectmanagement. Strategisch portfolio en programma management focust op de toekomst van onze klant.

Perfact Group ondersteund bij het opstellen van het overzicht en actieplan waarin de bedrijfsdoelen van de toekomst gedefinieerd staan. Dit plan komt tot stand door het begrijpen van actuele en toekomstige operationele prioriteiten en is afhankelijk van beschikbare resources en diverse randvoorwaarden.

Het proces dat onze specialisten volgen, creëert en implementeert besluiten die een organisatie richting bieden en loodsen door de continue veranderende omgeving. Uiteindelijk geeft strategische protfolio en programma management een organisatie de mogelijkheid aan de hand van de visie de verwachte resultaten om te zetten in realiteit. Dit benadrukt het belang van professionele portfolio-, programma- en projectmanagers, die verantwoordelijk zijn voor het succes of falen, en ervoor zorgen dat een organisatie optimaal efficiënt werkt.

Meer weten?

Contact opnemen

Ik breng u graag in contact met onze Accountmanager in uw sector.

Coppe Sturmans Director