MENU

Safety Management Consultancy

Home > Businesses > Strategical & Tactical Consultancy > Safety Management Consultancy

Safety Management Consultancy

De Perfact consultants bezitten ruime ervaring op het gebied van Safety Management. Zij combineren een diepgaande kennis en ervaring met norm- en proceseisen voor zowel R&D organisaties als producenten. Onze consultants worden o.a. op projectbasis ter beschikking gesteld, voeren specifieke werkpakketten uit en begeleiden certificeringtrajecten. Het is onze taak de ‘time to market’ zo kort mogelijk te houden voor onze opdrachtgevers. Zo maken wij het verschil.

Automotive Functional Safety en Functional Safety Machinery

Functional Safety identificeert potentiële gevaarlijke situaties of gebeurtenissen welke kunnen leiden tot ongevallen met directe gevolgen voor mens, milieu en financiën. Preventieve of correctieve acties worden ondernomen om ongewenste en onvoorziene situaties te voorkomen of de impact hiervan te beperken.
Door middel van Functional Safety wordt het risico teruggebracht tot een acceptabel niveau volgens de geldende normen.

Functional Safety wordt bereikt door een actief veiligheidssysteem te implementeren. Dit systeem is bedoeld om het hoogst haalbare veiligheidsniveau te realiseren zodat menselijke, milieu-gerelateerde en financiële verliezen kunnen worden voorkomen. Onze consultants adviseren op het gebied van gerichte oplossingen en ondersteunen u bij het implementeren van de noodzakelijke functionele toepassingen. Onze werkwijze is gebaseerd op kennisoverdracht. Perfact biedt hiervoor o.a. een pakket aan cursussen en workshops voor medewerkers van onze opdrachtgevers.

Sectoren waarin wij Safety Management Consultancy toepassen

Meer weten?

Contact opnemen

Ik breng u graag in contact met onze Accountmanager in uw sector.

Coppe Sturmans Director

News

18 februari 2020

Leon is Perfact

Leon Mullers, Senior Consultant Op 6 januari 2020 is Leon Mullers (58 jaar) in full-time dienstverband begonnen bij Perfact Group als Senior Consultant, gespecialiseerd en gecertificeerd Automotive Functional Safety Professional (AFSP). Een korte introductie: “Hallo, ik ben Leon Mullers. Als Senior Consultant AFSP ben ik verantwoordelijk voor het voorbereiden en begeleiden van certificatietrajecten voor ISO, […]

Lees meer