MENU

Data Specialist Utiliteit – Regio Eindhoven

Home > Career > Data Specialist Utiliteit – Regio Eindhoven

Data Specialist Utiliteit – Regio Eindhoven

Locatie Regio Eindhoven, The Netherlands

Gepubliceerd op 3 november 2020

Functie

Perfact. Make the difference. Wij zijn Perfact. Wij willen het verschil maken. Elke dag opnieuw. Als management & consultancy organisatie analyseren, optimaliseren en implementeren wij processen bij bedrijven en instellingen. Hierbij ligt de focus op een duurzame inzet van mensen, middelen en methoden. Wij helpen onze klanten beter te worden. Zodat zij hún klanten op korte en lange termijn beter van dienst kunnen zijn. Op die manier bouwen we samen aan een duurzame samenleving. Daar draait het om. Als je voor Perfact kiest, doen we daar graag iets voor terug. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden we je scholing en traineeships.

Voor een van onze relaties – regio Eindhoven – zijn we op zoek naar een Data Specialist Utiliteit.

Functieomschrijving

Optimaal comfort, met minimaal energieverbruik en een maximale levensduur van gebouw en installaties. Dit realiseer jij samen met je afdeling. Jouw afdeling is het digitale beheer- en onderhoudsplatform waarmee door middel van Big Data de dienstverlening richting de diverse klanten wordt geoptimaliseerd en verbeterd. Met diverse data gedreven applicaties wordt een optimaal binnenklimaat, het beheer en onderhoud op een effectieve en efficiënte wijze ingepland.

Als Data Specialist Utiliteit hou jij je bezig met het koppelen van nieuwe gebouwen, inrichten van diverse platforms en bied je ondersteuning aan de gebruikers van het platform. Je maakt analyses en algoritmes voor de betreffende locatie en draagt de tools, die jij hebt ingericht over aan de interne en externe gebruikers. Je houdt constante focus op ontwikkelingsmogelijkheden van de applicatie en het verbeteren van het gebruik van de analysetool. Samen met je afdeling heb jij het doel de dienstverlening te verbeteren en de kosten te reduceren.

Functie-eisen

  • Je hebt een technische opleiding afgerond op HBO of WO niveau;
  • Hebt aantoonbare ervaring in beheer van gebouwen en installaties;
  • Je wordt enthousiast van het analyseren van data en deze te vertalen het verbeteren van de prestaties van de gebouwen en installaties én het reduceren van kosten;
  • Je hebt de juiste communicatieve vaardigheden om zowel contacten te onderhouden met je collega’s als met de contactpersonen van je klanten, in woord en geschrift.

Aanbod

Dit betreft een functie waarbij je uiteindelijk een contract van onze opdrachtgever krijgt. Gedurende het sollicitatieproces wordt gekeken of dit een direct overname of een overname na een inleenperiode (detachering) wordt.

Salaris, vakantiedagen, pensioen en overige arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van de contractvorm (in dienst bij Perfact Group of in dienst van onze opdrachtgever).

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Niels Dullens, Accountmanager.
nielsdullens@perfact-group.com | 06 – 44 19 36 75

Work hard, play hard

Waar hard gewerkt wordt moet ook tijd zijn voor de nodige ontspanning en plezier. Dat vinden wij belangrijk.

Scholing & traineeships

Onze interne opleidingen zijn 100% praktijkgericht en gebaseerd op actuele kennis en methodieken. Van medewerkers voor medewerkers.

Uitdagend werk

De lat ligt hoog. We gaan tot het uiterste voor onze klanten en collega's. Hou je van uitdagend werk, elke dag opnieuw? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Andere vacatures

  • Alle vestigingen
  • België
  • Duitsland
  • Nederland