MENU

Fabiënne is Perfact

News

26 september 2022

Onze coaches Jean en Karina worden sinds kort bijgestaan door hun nieuwe collega Fabiënne Kunkels. Zij ging onlangs bij Perfact aan de slag als coach en management consultant. Haar motto? “Het lef om te breken met het ideaal en te leren luisteren naar je eigen waarheid.”

Fabiënne wordt gefascineerd door de mens – haar keuze voor de studie HRM & Psychologie was dan ook een logische eerste stap in haar carrière. Na haar studie is ze werkzaam geweest bij de Koninklijke Marechaussee en De Arbodienst, waar ze zich voornamelijk bezig hield met HR, advisering, coaching en (verzuim)begeleiding. Mensen zien groeien, daar haalt ze veel voldoening uit.

Haar nieuwsgierigheid naar en passie voor ontwikkelen van mensen komen in deze rol goed van pas. Ze brengt bewustzijn en bezieling op gebied van werk, maar óók op persoonlijk vlak. Mensen helpen de regie te pakken op hun eigen leven, dat is pas een échte investering in jezelf, vindt ze. Fabiënne gunt iedereen een kans om aan de slag te gaan met zijn of haar zelfontwikkeling.

Naast haar rol als coach heeft ze in haar vrije tijd genoeg te doen. Op dit moment verbouwt ze samen met haar vriend een huis in Sittard, waar ze hopelijk eind dit jaar kunnen intrekken. Fabiënne staat graag in verbinding met anderen; ze heeft graag mensen om zich heen en geniet van het samenzijn. Ze is sportief en daarin heeft teamsport vooral haar voorkeur. Ze is een echte teamplayer. Elke week handbalt ze fanatiek met haar team. “In een team zie je zoveel verschillende kwaliteiten”, zegt Fabiënne. “Je vult elkaar aan. En het allerbelangrijkste: samen bereik je meer dan alleen!”

News

13 september 2022

Perfact Career: Jouw carrière staat centraal

Wij zijn trots! Trots op onze nieuwe Perfact Career website waar we de laatste tijd achter de schermen hard aan hebben gewerkt! Een website die echt óns verhaal vertelt en een idee geeft hoe het is om voor Perfact te werken. Welke kansen wij als Perfact bieden op het gebied van ontwikkeling en welke waarde […]

Lees meer

Blog

22 juli 2022

Ive is Perfact

We stellen graag aan je voor: Ive Torfs is onze nieuwe recruiter in België, en met zijn social skills een echte 'people person'.

Lees meer

Blog

2 juni 2022

Maria is Perfact

Ons Accountteam groeit door. Zo ook in Duitsland waar Maria Semenova sinds 1 maart het team van Edwin de Jager en Christian Neumann versterkt als Business Support Medewerker en Recruiter. Graag stellen we haar uitgebreider aan je voor. Maria was 8 jaar toen ze vanuit Odessa, Oekraïne verhuisde naar Duitsland. In de inmiddels 18 jaar […]

Lees meer