MENU

Frank is Perfact

Blog

28 april 2022

Processen optimaliseren volgens de Lean Six Sigma methode daar worden we bij Perfact steeds groter in. Vandaar dat sinds 1 februari Frank van Laarhoven het team als Black Belt specialist is komen versterken. Via deze weg stellen we hem uitgebreid aan je voor:

Frank is als Project Lead Continuous improvement (Black Belt) tot de ‘Perfact-familie’ toegetreden. Hij is als Lean Six Sigma specialist meteen gestart bij onze opdrachtgever Thomas Regout International B.V. in Maastricht. Hij werkt hier aan een Lean project waarbij er voor de zomer een optimalisatieplan moet liggen dat over tussenvoorraden, die een vloeroppervlakte van bijna 700 m2 beschikken, gaat. Een mooie uitdaging.

“Met veel enthousiasme en tevens een warm onthaal ben ik gestart bij Perfact. Ik zal niet alleen werken aan verbeterprojecten voor onze opdrachtgevers, maar daarnaast zal ik ook Lean Six Sigma trainingen gaan verzorgen binnen de Perfact Academy. Een leuke afwisseling”, aldus Frank.

De afgelopen 11 jaar heeft Frank ervaring opgedaan in diverse sectoren en bij mooie toonaangevende organisaties gewerkt, zoals VDL Nedcar, Tata Steel en Haan Projects. Hier heeft hij vele technische projecten opgeleverd. Gedurende zijn carrière heeft Frank kennis gemaakt met de methodiek uit de Lean Six Sigma principes. “Uit eigen interesse ben ik trainingen hierin gaan volgen tot aan het niveau van Black Belt,” geeft Frank aan. Door de ruime ervaring in projectmanagement in combinatie met Lean Six Sigma methodiek sluit dit mooi aan bij de consultancy strategie van Perfact.

“In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten en te barbecueën met vrienden. Daarnaast reizen we graag, het liefst zo ver mogelijk waarbij Australië i.v.m. Corona nog opnieuw gepland zal worden. Met de tijd die ik over heb ben ik graag in mijn garage te vinden om te hobbyen waarbij ik graag leuke projecten las zoals o.a. salontafels, hanglampen, fitness equipment en nog veel meer.

Met veel plezier werk ik inmiddels alweer een poosje bij één van onze opdrachtgevers en heb ik een interessante trainingen mogen geven, zoals 8D training (een probleemoplossende methode) en Lean Six Sigma opleidingen. De komende periode staan nog meer leuke projecten op de planning en ben ik blij dat ik hier een bijdrage aan mag leveren”, eindigt Frank. Het klinkt haast Perfact!

Hoe kunnen we het verschil maken voor uw organisatie?

Ik breng u graag in contact met een specialist in uw sector.

Coppe Sturmans
Director

Contact

Vacatures

Join the Perfact team

Perfact biedt enthousiaste professionals op middelbaar-, bachelor- en masterniveau uitdagend werk bij toonaangevende bedrijven en instanties in binnen- en buitenland.
Maak jij het verschil? Neem dan contact met ons op!

Bekijk alle vacatures

News

7 april 2022

Nieuwe directie voor Perfact

Sinds 1 maart 2022 is het directieteam van Perfact Group weer op volle sterke. Samen met Coppe Sturmans vormt Fedor Kwerreveld de nieuwe algemene directie en voeren ze gezamenlijk de leiding. Vertrouwen in de toekomst Ongeveer een jaar geleden is Fedor gestart bij Perfact. Hij heeft vele onderdelen van het bedrijf leren kennen. In zijn […]

Lees meer

Blog

31 maart 2022

Roel is Perfact

Perfact spreidt zijn vleugels meer en meer. Samen met collega Jilke Hellinga staat Roel Reinders als Accountmanager in West en Noord Nederland voor je klaar! Graag stellen we hem aan je voor. “Zelf ben ik, net als Perfact, opgegroeid in het Zuiden van het land. Daarna ben ik in Delft Mechanical Engineering gaan studeren om […]

Lees meer

News

3 februari 2022

Sylvana is Perfact

Graag stellen wij onze nieuwe collega Sylvana Wijnands voor. Sylvana versterkt als Accountmanager het Nederlandse team. “Sinds 1 december 2021 ben ik gestart bij Perfact in de rol van Accountmanager. Dit is niet de eerste keer dat ik in aanraking kom met de organisatie. De afgelopen jaren studeerde ik Commercieel Management aan Zuyd Hogeschool en […]

Lees meer