MENU

Frank is Perfact

Blog

28 april 2022

Processen optimaliseren volgens de Lean Six Sigma methode daar worden we bij Perfact steeds groter in. Vandaar dat sinds 1 februari Frank van Laarhoven het team als Black Belt specialist is komen versterken. Via deze weg stellen we hem uitgebreid aan je voor:

Frank is als Project Lead Continuous improvement (Black Belt) tot de ‘Perfact-familie’ toegetreden. Hij is als Lean Six Sigma specialist meteen gestart bij onze opdrachtgever Thomas Regout International B.V. in Maastricht. Hij werkt hier aan een Lean project waarbij er voor de zomer een optimalisatieplan moet liggen dat over tussenvoorraden, die een vloeroppervlakte van bijna 700 m2 beschikken, gaat. Een mooie uitdaging.

“Met veel enthousiasme en tevens een warm onthaal ben ik gestart bij Perfact. Ik zal niet alleen werken aan verbeterprojecten voor onze opdrachtgevers, maar daarnaast zal ik ook Lean Six Sigma trainingen gaan verzorgen binnen de Perfact Academy. Een leuke afwisseling”, aldus Frank.

De afgelopen 11 jaar heeft Frank ervaring opgedaan in diverse sectoren en bij mooie toonaangevende organisaties gewerkt, zoals VDL Nedcar, Tata Steel en Haan Projects. Hier heeft hij vele technische projecten opgeleverd. Gedurende zijn carrière heeft Frank kennis gemaakt met de methodiek uit de Lean Six Sigma principes. “Uit eigen interesse ben ik trainingen hierin gaan volgen tot aan het niveau van Black Belt,” geeft Frank aan. Door de ruime ervaring in projectmanagement in combinatie met Lean Six Sigma methodiek sluit dit mooi aan bij de consultancy strategie van Perfact.

“In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten en te barbecueën met vrienden. Daarnaast reizen we graag, het liefst zo ver mogelijk waarbij Australië i.v.m. Corona nog opnieuw gepland zal worden. Met de tijd die ik over heb ben ik graag in mijn garage te vinden om te hobbyen waarbij ik graag leuke projecten las zoals o.a. salontafels, hanglampen, fitness equipment en nog veel meer.

Met veel plezier werk ik inmiddels alweer een poosje bij één van onze opdrachtgevers en heb ik een interessante trainingen mogen geven, zoals 8D training (een probleemoplossende methode) en Lean Six Sigma opleidingen. De komende periode staan nog meer leuke projecten op de planning en ben ik blij dat ik hier een bijdrage aan mag leveren”, eindigt Frank. Het klinkt haast Perfact!

Hoe kunnen we het verschil maken voor uw organisatie?

Ik breng u graag in contact met een specialist in uw sector.

Coppe Sturmans
Director

Contact

Vacatures

Join the Perfact team

Perfact biedt enthousiaste professionals op middelbaar-, bachelor- en masterniveau uitdagend werk bij toonaangevende bedrijven en instanties in binnen- en buitenland.
Maak jij het verschil? Neem dan contact met ons op!

Bekijk alle vacatures

Blog

31 januari 2023

Jasper is Perfact

Jasper Hoppenbrouwers werkt als Maintenance Engineer voor Perfact in Antwerpen. Daar heeft hij zich inmiddels mooi weten te ontwikkelen op gebied van Lean Six Sigma, daarnaast heeft hij toekomstige ambities binnen Project Management. Inmiddels werkt hij al 6 jaar bij Perfact voor verschillende opdrachtgevers, iets wat hij nog steeds met veel plezier doet. Jasper: “Het […]

Lees meer

News

13 september 2022

Perfact Career: Jouw carrière staat centraal

Wij zijn trots! Trots op onze nieuwe Perfact Career website waar we de laatste tijd achter de schermen hard aan hebben gewerkt! Een website die echt óns verhaal vertelt en een idee geeft hoe het is om voor Perfact te werken. Welke kansen wij als Perfact bieden op het gebied van ontwikkeling en welke waarde […]

Lees meer

Blog

22 juli 2022

Ive is Perfact

We stellen graag aan je voor: Ive Torfs is onze nieuwe recruiter in België, en met zijn social skills een echte 'people person'.

Lees meer