MENU

Ive is Perfact

Blog

22 juli 2022

Werk je met organisaties, dan werk je met mensen. Daarom zijn we ook heel blij dat ‘people person’ Ive Torfs (29) ons team in België is komen versterken als recruiter. We stellen hem graag aan je voor.

Na het afronden van de opleiding Sociaal Werk ging Ive met frisse moed aan de slag als maatschappelijk werker. Hij gaf kinderen met leer- en gedragsproblemen de ondersteuning en begeleiding die ze nodig hadden om toch een beetje mee te kunnen komen op school. Een zinvolle taak, maar wel een die hem veel energie kostte. “Maatschappelijk werker is een job waar je duidelijk een grote passie voor moet hebben, maar ik voelde dat deze passie bij mij elders lag”. Hij besloot daarop een andere uitdaging te zoeken.

Social skills

Een vriend tipte hem op een baan als HR consultant. Dat bleek veel raakvlakken te hebben met zijn social skills. Daarnaast gaf het hem ook de kans om te groeien op commercieel vlak. Uiteindelijk is hij via deze baan terecht gekomen bij Perfact, waar hij als recruiter het meeste bezig zal zijn met dat wat hem het meeste interesseert: het menselijke aspect.

Zijn ervaring als maatschappelijk werker zet hij vooral in bij de gesprekken die hij voert met potentiele nieuwe collega’s. “Ik zorg er altijd voor dat ik goed aanvoel waar het gesprek naartoe gaat, zodat het voor de kandidaat niet aanvoelt alsof hij naar een ‘afgespeeld bandje’ luistert. Door verschillende gespreksvormen en vraagstellingen toe te passen  komen we tot de juiste info en weet ik goed in te schatten of dit de juiste persoon voor de betreffende job is”.

Informele werksfeer

Inhoudelijk bevalt zijn nieuwe functie hem goed, maar ook over zijn nieuwe collega’s is hij tevreden. “Zo’n informele werksfeer als we hier kennen is zeker niet vanzelfsprekend. Soms kunnen mensen wel honderd keer tegen je zeggen dat je alles mag vragen, maar je voelt je dan toch bezwaard. Hier is dat overbodig, want je wéét het gewoon. Je kunt je gewoon uitspreken, ook wanneer er iets dwars zit”.

Gezellig, dat is het ook op ons kantoor in Antwerpen. “Er wordt hier hard gewerkt, maar ook minstens net zo hard gelachen”. Ben je benieuwd naar alle openstaande vacatures in België? Aarzel dan niet om met Ive te connecten, hij vertelt je er graag meer over!

Contact opnemen

Gaan wij samen het verschil maken? 

Kom in contact met onze accountmanagers en recruiters!

Vacatures

Join the Perfact team

Perfact biedt enthousiaste professionals op middelbaar-, bachelor- en masterniveau uitdagend werk bij toonaangevende bedrijven en instanties in binnen- en buitenland.
Maak jij het verschil? Neem dan contact met ons op!

Bekijk alle vacatures

News

26 september 2022

Fabiënne is Perfact

Onze coaches Jean en Karina worden sinds kort bijgestaan door hun nieuwe collega Fabiënne Kunkels. Zij ging onlangs bij Perfact aan de slag als coach en management consultant. Haar motto? “Het lef om te breken met het ideaal en te leren luisteren naar je eigen waarheid.” Fabiënne wordt gefascineerd door de mens – haar keuze […]

Lees meer

News

13 september 2022

Perfact Career: Jouw carrière staat centraal

Wij zijn trots! Trots op onze nieuwe Perfact Career website waar we de laatste tijd achter de schermen hard aan hebben gewerkt! Een website die echt óns verhaal vertelt en een idee geeft hoe het is om voor Perfact te werken. Welke kansen wij als Perfact bieden op het gebied van ontwikkeling en welke waarde […]

Lees meer

Blog

2 juni 2022

Maria is Perfact

Ons Accountteam groeit door. Zo ook in Duitsland waar Maria Semenova sinds 1 maart het team van Edwin de Jager en Christian Neumann versterkt als Business Support Medewerker en Recruiter. Graag stellen we haar uitgebreider aan je voor. Maria was 8 jaar toen ze vanuit Odessa, Oekraïne verhuisde naar Duitsland. In de inmiddels 18 jaar […]

Lees meer