MENU

JOIN Webinar: ‘De reis naar een slimme fabriek – feat. OCI Nitrogen’

14 april 2021

Industrial Internet of Things (IIoT) staat niet stil. Zeker niet nu COVID als een accelerator werkt.
Kun je de ontwikkelingen nog bijhouden? JOIN – een Perfact en Yokogawa partnership – neemt je mee in de IIoT-ontwikkelingen uit de praktijk. Zodat je voorbereid bent op de grote veranderingen die er aan komen.

Want hoe begint je nou echt? René Hugens, Manager Industry 4.0 van OCI Nitrogen vertelt hoe hij de weg naar industrie 4.0 is ingeslagen. Door klein te starten wordt de basis gelegd voor eindeloze mogelijkheden.

Ook gaat hij in op hun plan van aanpak voor een sterk verbeterde uptime, langere levensduur van assets, betere veiligheid voor personeel en het milieu en een verlaging van de onderhoudskosten. En natuurlijk krijgt u ook te horen tegen welke uitdagingen ze zijn aangelopen.

Agenda:

  • De belangrijkste IIoT-ontwikkelingen van 2021
  • De voordelen van deze ontwikkelingen vertaald in 6 praktische cases
  • OCI klant case: onze weg naar industrie 4.0
  • Key take-aways
  • Q&A

Wil je gratis deelnemen?

Dat kan door je in te schrijven via het JOIN inschrijfformulier.

Sprekers

René Hugens, Manager Industry 4.0, OCI Nitrogen
Verandering loopt als een rode draad in René zijn werk binnen de chemische industrie en is tevens zijn grote drijfveer. Als operator begon hij bij DSM, waarna hij vele lijnfuncties heeft vervuld binnen operations, maintenance en technologie om gewenste veranderingen te implementeren. Momenteel geeft hij verdere digitalisering vorm voor OCI Nitrogen en deelt hij zijn inzichten in de aanpak en strategie tijdens dit webinar.

 

Jordy Corten, Accountmanager Industry 4.0, Yokogawa
Jordy is een IIoT, Industry 4.0 en Industrial Autonomy sparringspartner. Hij helpt klanten binnen de process industry te accelereren door advies te geven over de transformatie van geautomatiseerde processen naar een autonome industrie. Sinds 6 jaar is Jordy actief in industriële automatisering waarvan 4 jaar voor Yokogawa, met als fundament een studie richting automatiseringstechniek.

 

Maurice Jilderda, Business Development Manager Industry 4.0, Perfact
Met een academische achtergrond in onderhoudsmanagement en een Black Belt in Lean Six Sigma, is Maurice in staat om nieuwe visies en ideeën uit een conceptuele fase te vertalen naar praktische en realistische oplossingen. Zijn heldere en inspirerende visie sluit aan op de behoeftes van de klant en vertaalt hij in een strategisch stappenplan zodat deze stapwijs kan worden uitgevoerd.

Case

29 april 2022

Risico’s beheersen door geavanceerde algoritmes

Industrie 4.0, wie het kent wil er mee aan de slag! Zo ook een groot energieproductiebedrijf in het Verenigd Koninkrijk. Vanuit dit bedrijf met ruim 120 sites verspreidt over heel het land, kreeg Perfact een hulpvraag. De vraagstelling Dit energieproductiebedrijf was reeds goed op weg. Zij had al meerdere projectideeën verzameld en haar was duidelijk […]

Lees meer

Case

9 maart 2022

Lage kosten, maximaal resultaat door toepassen van intelligente sensoren

De toepassingen binnen industrie 4.0 zijn talrijk. Dat blijkt ook uit deze use case. Door het verzamelen en analyseren van de juiste data kan een bepaald proces worden verbeterd en met de voorspellingen van onze algoritmes kunnen de juiste acties uitgevoerd worden. In deze case behandelen we een urgent vraagstuk van een staalfabrikant; één van […]

Lees meer

News

1 februari 2022

Industrie 4.0 Awareness Training

Neem de eerste stap richting een digitale transformatie. Wij hebben een Industrie 4.0 Awareness training ontwikkeld die je hierbij gaat helpen! Want weet je niet goed hoe of welke mogelijkheden er zijn? Of hoe je moet beginnen? Dan helpt het om deze training te volgen. De training inspireert en leert je wat nodig is om […]

Lees meer