MENU

JOIN Webinar: ‘De reis naar een slimme fabriek – feat. OCI Nitrogen’

14 april 2021

Industrial Internet of Things (IIoT) staat niet stil. Zeker niet nu COVID als een accelerator werkt.
Kun je de ontwikkelingen nog bijhouden? JOIN – een Perfact en Yokogawa partnership – neemt je mee in de IIoT-ontwikkelingen uit de praktijk. Zodat je voorbereid bent op de grote veranderingen die er aan komen.

Want hoe begint je nou echt? René Hugens, Manager Industry 4.0 van OCI Nitrogen vertelt hoe hij de weg naar industrie 4.0 is ingeslagen. Door klein te starten wordt de basis gelegd voor eindeloze mogelijkheden.

Ook gaat hij in op hun plan van aanpak voor een sterk verbeterde uptime, langere levensduur van assets, betere veiligheid voor personeel en het milieu en een verlaging van de onderhoudskosten. En natuurlijk krijgt u ook te horen tegen welke uitdagingen ze zijn aangelopen.

Agenda:

  • De belangrijkste IIoT-ontwikkelingen van 2021
  • De voordelen van deze ontwikkelingen vertaald in 6 praktische cases
  • OCI klant case: onze weg naar industrie 4.0
  • Key take-aways
  • Q&A

Wil je gratis deelnemen?

Dat kan door je in te schrijven via het JOIN inschrijfformulier.

Sprekers

René Hugens, Manager Industry 4.0, OCI Nitrogen
Verandering loopt als een rode draad in René zijn werk binnen de chemische industrie en is tevens zijn grote drijfveer. Als operator begon hij bij DSM, waarna hij vele lijnfuncties heeft vervuld binnen operations, maintenance en technologie om gewenste veranderingen te implementeren. Momenteel geeft hij verdere digitalisering vorm voor OCI Nitrogen en deelt hij zijn inzichten in de aanpak en strategie tijdens dit webinar.

 

Jordy Corten, Accountmanager Industry 4.0, Yokogawa
Jordy is een IIoT, Industry 4.0 en Industrial Autonomy sparringspartner. Hij helpt klanten binnen de process industry te accelereren door advies te geven over de transformatie van geautomatiseerde processen naar een autonome industrie. Sinds 6 jaar is Jordy actief in industriële automatisering waarvan 4 jaar voor Yokogawa, met als fundament een studie richting automatiseringstechniek.

 

Maurice Jilderda, Business Development Manager Industry 4.0, Perfact
Met een academische achtergrond in onderhoudsmanagement en een Black Belt in Lean Six Sigma, is Maurice in staat om nieuwe visies en ideeën uit een conceptuele fase te vertalen naar praktische en realistische oplossingen. Zijn heldere en inspirerende visie sluit aan op de behoeftes van de klant en vertaalt hij in een strategisch stappenplan zodat deze stapwijs kan worden uitgevoerd.

Blog

11 februari 2021

Toekomstbestendig met industrie 4.0 strategie

De wereld om ons heen verandert steeds sneller en de digitale transformatie is al geruime tijd ingezet. Eén van de grootste valkuilen voor organisaties is het te lang ‘stilstaan’ en niet meegaan met de huidige tijd maar ook die van de toekomst. Denk er eens over na; is jouw organisatie toekomstbestending? Beschik je over bepaalde […]

Lees meer

Trend

14 december 2020

(Technische) Arbeidsmarkt: het gaat niet alleen om tekorten

Tekort op de arbeidsmarkt moeten we gaan zien als een gezamenlijk probleem. Ivo Schils van Profcore, Jos Meessen van Meet the Youngsters en onze directeur Coppe Sturmans gingen hierover in gesprek met VAM – Vakblad Asset Management. Coppe Sturmans licht toe: “Laten we stoppen met het eindeloos investeren in recruitmentactiviteiten waarin we eigenlijk alleen elkaars […]

Lees meer

Case

1 december 2020

You’ve got mail: Cavitation!

Probleem Veel mensen weten inmiddels dat cavitatie voor enorme schade of een verkorte levensduur zorgt bij centrifugaalpompen. Men heeft vaak geen idee ”hoe” en ”hoe vaak” het zich voordoet. Daarnaast weet men vaak ook niet wat het effect is op de levensduur van de pomp. Het ontstaan van cavitatie kan al door het geringste getriggerd […]

Lees meer