MENU

Leon is Perfact

18 februari 2020

Leon Mullers, Senior Consultant

Op 6 januari 2020 is Leon Mullers (58 jaar) in full-time dienstverband begonnen bij Perfact Group als Senior Consultant, gespecialiseerd en gecertificeerd Automotive Functional Safety Professional (AFSP). Een korte introductie:

“Hallo, ik ben Leon Mullers. Als Senior Consultant AFSP ben ik verantwoordelijk voor het voorbereiden en begeleiden van certificatietrajecten voor ISO, EN-NEN en andere systemen/certificaten. Ik heb werktuigbouw, elektro/mechanica en technische bedrijfskunde gestudeerd en beschik over een ruime werkervaring in de automotive sector; een markt waarin Perfact haar werkgebied wil vergroten. Hier zal mijn focus dan ook op liggen, evenals innovatie binnen mobiliteit in het algemeen.

In nauwe samenwerking met onze business ‘Industry 4.0’ ga ik op zoek naar versterking en synergie binnen de diverse disciplines, gericht op nog betere oplossingen voor onze klanten. De samenwerking met RAI-Automotive.nl sluit hier perfect bij aan. Hun roadmap voor de Nederlandse automobiel industrie met de nadruk op Smart Mobility, Green Mobility, Materials en Manufacturing is een waardevolle aanvulling op onze expertises en werkwijzen.

Perfact staat voor ‘Make the difference’. Daar voel ik mij bij thuis. Het verschil maak je met nieuwe inzichten, het ontzorgen van de klant, het delen van kennis. Samen de dingen anders doen. Daarom heb ik voor Perfact gekozen.

De eerste weken heb ik mij hoofdzakelijk verdiept in de cultuur en aanpak van de organisatie. Vervolgens is het tijd om klanten en medewerkers te ontmoeten. Ik heb er ontzettend veel zin in deze weg in te slaan en om samen met de gehele Perfact Group het verschil te maken.

News

23 september 2021

Perfact Summer BBQ 2021

Na meer dan een jaar afwezigheid kon het eindelijk weer! Onze jaarlijkse Summer BBQ! Een event waarin we iedereen binnen Perfact samen brengen; alle medewerkers van jong tot oud uit Nederland, België en Duitsland. Plus eventuele partner en kinderen, want ook zij maken deel uit van de Perfact familie. Na een hele dag regen en […]

Lees meer

News

20 september 2021

Landtong Wessem weer een stukje schoner na gezamenlijke opruimactie

Afgelopen weekend hebben ruim 41.000 vrijwilligers in Nederland zwerfafval opgeruimd in het kader van World Cleanup Day. En niet alleen in Nederland ging men aan de slag. Afgelopen zaterdag staken vrijwilligers in meer dan 180 landen de handen uit de mouwen in de strijd tegen zwerfafval. Met de ravage van de overstromingen in Limburg nog […]

Lees meer

News

28 juni 2021

Webinar Industry 4.0 en safety management – plant of the future

Op 8 juli organiseert Perfact Group in samenwerking met de RAI Automotive Industry een webinar over de fabriek van de toekomst. Onze experts op het gebied van Industrie 4.0 en Safety Management inspireren je, aan de hand van verschillende praktische cases, om de volgende stap te zetten in de digitale transformatie. Het webinar start om […]

Lees meer