MENU

Leon is Perfact

18 februari 2020

Leon Mullers, Senior Consultant

Op 6 januari 2020 is Leon Mullers (58 jaar) in full-time dienstverband begonnen bij Perfact Group als Senior Consultant, gespecialiseerd en gecertificeerd Automotive Functional Safety Professional (AFSP). Een korte introductie:

“Hallo, ik ben Leon Mullers. Als Senior Consultant AFSP ben ik verantwoordelijk voor het voorbereiden en begeleiden van certificatietrajecten voor ISO, EN-NEN en andere systemen/certificaten. Ik heb werktuigbouw, elektro/mechanica en technische bedrijfskunde gestudeerd en beschik over een ruime werkervaring in de automotive sector; een markt waarin Perfact haar werkgebied wil vergroten. Hier zal mijn focus dan ook op liggen, evenals innovatie binnen mobiliteit in het algemeen.

In nauwe samenwerking met onze business ‘Industry 4.0’ ga ik op zoek naar versterking en synergie binnen de diverse disciplines, gericht op nog betere oplossingen voor onze klanten. De samenwerking met RAI-Automotive.nl sluit hier perfect bij aan. Hun roadmap voor de Nederlandse automobiel industrie met de nadruk op Smart Mobility, Green Mobility, Materials en Manufacturing is een waardevolle aanvulling op onze expertises en werkwijzen.

Perfact staat voor ‘Make the difference’. Daar voel ik mij bij thuis. Het verschil maak je met nieuwe inzichten, het ontzorgen van de klant, het delen van kennis. Samen de dingen anders doen. Daarom heb ik voor Perfact gekozen.

De eerste weken heb ik mij hoofdzakelijk verdiept in de cultuur en aanpak van de organisatie. Vervolgens is het tijd om klanten en medewerkers te ontmoeten. Ik heb er ontzettend veel zin in deze weg in te slaan en om samen met de gehele Perfact Group het verschil te maken.

News

6 oktober 2020

Ruud is Perfact

Ruud Wilting, één van vaste krachten binnen Perfact, viert deze maand zijn 12,5 jarig jubileum. Dat laten we ook in corona tijd niet zomaar aan ons voorbij gaan. Ruud ondersteunt op dit moment alweer 4 jaar onze klant Sitech Services BV in de rol van Technical Support Engineer. Zijn focus gebied is Process Control Field Equipment. In […]

Lees meer

News

29 juni 2020

Christian is Perfact

Christian Neumann, Account Manager bij Perfact Ik ben Christian Neumann en ben sinds 1 januari werkzaam als Account Manager bij Perfact. Ik ben verantwoordelijk voor nieuwe en bestaande klanten, nieuwe en oude collega’s en de lopende bedrijfsactiviteiten binnen Duitsland. De focus ligt op de nieuwe ontwikkeling en uitbreiding van het bedrijf en een hoge mate […]

Lees meer

News

11 juni 2020

Finale Dutch IoT Challenge

De wereld van IoT biedt nog veel mogelijkheden die kunnen worden benut met behulp van het juiste inzicht en de juiste kennis. De Dutch IoT Challenge stimuleert studenten om te innoveren. De afgelopen maanden hebben onze collega’s Maurice Jilderda en Niels Dullens zich toegelegd op het coachen van studententeams. Op verschillende universiteiten hebben zij gastcolleges […]

Lees meer