MENU

Leon is Perfact

18 februari 2020

Leon Mullers, Senior Consultant

Op 6 januari 2020 is Leon Mullers (58 jaar) in full-time dienstverband begonnen bij Perfact Group als Senior Consultant, gespecialiseerd en gecertificeerd Automotive Functional Safety Professional (AFSP). Een korte introductie:

“Hallo, ik ben Leon Mullers. Als Senior Consultant AFSP ben ik verantwoordelijk voor het voorbereiden en begeleiden van certificatietrajecten voor ISO, EN-NEN en andere systemen/certificaten. Ik heb werktuigbouw, elektro/mechanica en technische bedrijfskunde gestudeerd en beschik over een ruime werkervaring in de automotive sector; een markt waarin Perfact haar werkgebied wil vergroten. Hier zal mijn focus dan ook op liggen, evenals innovatie binnen mobiliteit in het algemeen.

In nauwe samenwerking met onze business ‘Industry 4.0’ ga ik op zoek naar versterking en synergie binnen de diverse disciplines, gericht op nog betere oplossingen voor onze klanten. De samenwerking met RAI-Automotive.nl sluit hier perfect bij aan. Hun roadmap voor de Nederlandse automobiel industrie met de nadruk op Smart Mobility, Green Mobility, Materials en Manufacturing is een waardevolle aanvulling op onze expertises en werkwijzen.

Perfact staat voor ‘Make the difference’. Daar voel ik mij bij thuis. Het verschil maak je met nieuwe inzichten, het ontzorgen van de klant, het delen van kennis. Samen de dingen anders doen. Daarom heb ik voor Perfact gekozen.

De eerste weken heb ik mij hoofdzakelijk verdiept in de cultuur en aanpak van de organisatie. Vervolgens is het tijd om klanten en medewerkers te ontmoeten. Ik heb er ontzettend veel zin in deze weg in te slaan en om samen met de gehele Perfact Group het verschil te maken.

23 december 2020

Wij kunnen niet wachten op 2021.

Met veel enthousiasme sluiten we het jaar 2020 af bij Perfact Group. Een jaar met uitdagingen waar de hele maatschappij mee te maken heeft. Maar ook een jaar waarop we weer ontzettend trots zijn. Trots op de vele succesvole projecten, tevreden klanten en geweldige collega’s. We kijken uit naar 2021 en kunnen niet wachten om […]

Lees meer

Trend

14 december 2020

(Technische) Arbeidsmarkt: het gaat niet alleen om tekorten

Tekort op de arbeidsmarkt moeten we gaan zien als een gezamenlijk probleem. Ivo Schils van Profcore, Jos Meessen van Meet the Youngsters en onze directeur Coppe Sturmans gingen hierover in gesprek met VAM – Vakblad Asset Management. Coppe Sturmans licht toe: “Laten we stoppen met het eindeloos investeren in recruitmentactiviteiten waarin we eigenlijk alleen elkaars […]

Lees meer

News

3 november 2020

Perfact Group neemt LTV-trainingen over

Met ingang van 1 januari 2021 neemt Perfact Group LTV-Trainingen over. LTV is specialist op het gebied van ervaringsleren, teamvorming en -ontwikkeling en leiderschapsontwikkeling. Daarmee zet de organisatie een volgende strategische stap op het gebied van coaching & (interim-)management. In 2020 trad PetersJeurissen Coaching & Consultancy al toe tot de organisatie. Domique Grosjean van LTV-Trainingen […]

Lees meer