MENU

Leon is Perfact

18 februari 2020

Leon Mullers, Senior Consultant

Op 6 januari 2020 is Leon Mullers (58 jaar) in full-time dienstverband begonnen bij Perfact Group als Senior Consultant, gespecialiseerd en gecertificeerd Automotive Functional Safety Professional (AFSP). Een korte introductie:

“Hallo, ik ben Leon Mullers. Als Senior Consultant AFSP ben ik verantwoordelijk voor het voorbereiden en begeleiden van certificatietrajecten voor ISO, EN-NEN en andere systemen/certificaten. Ik heb werktuigbouw, elektro/mechanica en technische bedrijfskunde gestudeerd en beschik over een ruime werkervaring in de automotive sector; een markt waarin Perfact haar werkgebied wil vergroten. Hier zal mijn focus dan ook op liggen, evenals innovatie binnen mobiliteit in het algemeen.

In nauwe samenwerking met onze business ‘Industry 4.0’ ga ik op zoek naar versterking en synergie binnen de diverse disciplines, gericht op nog betere oplossingen voor onze klanten. De samenwerking met RAI-Automotive.nl sluit hier perfect bij aan. Hun roadmap voor de Nederlandse automobiel industrie met de nadruk op Smart Mobility, Green Mobility, Materials en Manufacturing is een waardevolle aanvulling op onze expertises en werkwijzen.

Perfact staat voor ‘Make the difference’. Daar voel ik mij bij thuis. Het verschil maak je met nieuwe inzichten, het ontzorgen van de klant, het delen van kennis. Samen de dingen anders doen. Daarom heb ik voor Perfact gekozen.

De eerste weken heb ik mij hoofdzakelijk verdiept in de cultuur en aanpak van de organisatie. Vervolgens is het tijd om klanten en medewerkers te ontmoeten. Ik heb er ontzettend veel zin in deze weg in te slaan en om samen met de gehele Perfact Group het verschil te maken.

Blog

2 juni 2022

Maria is Perfact

Ons Accountteam groeit door. Zo ook in Duitsland waar Maria Semenova sinds 1 maart het team van Edwin de Jager en Christian Neumann versterkt als Business Support Medewerker en Recruiter. Graag stellen we haar uitgebreider aan je voor. Maria was 8 jaar toen ze vanuit Odessa, Oekraïne verhuisde naar Duitsland. In de inmiddels 18 jaar […]

Lees meer

Blog

28 april 2022

Frank is Perfact

Processen optimaliseren volgens de Lean Six Sigma methode daar worden we bij Perfact steeds groter in. Vandaar dat sinds 1 februari Frank van Laarhoven het team als Black Belt specialist is komen versterken. Via deze weg stellen we hem uitgebreid aan je voor: Frank is als Project Lead Continuous improvement (Black Belt) tot de ‘Perfact-familie’ […]

Lees meer

News

7 april 2022

Nieuwe directie voor Perfact

Sinds 1 maart 2022 is het directieteam van Perfact Group weer op volle sterke. Samen met Coppe Sturmans vormt Fedor Kwerreveld de nieuwe algemene directie en voeren ze gezamenlijk de leiding. Vertrouwen in de toekomst Ongeveer een jaar geleden is Fedor gestart bij Perfact. Hij heeft vele onderdelen van het bedrijf leren kennen. In zijn […]

Lees meer