MENU

Nieuwe directie Perfact Group

News

18 december 2018

*** update 21 april 2020 *** Marco Jurgen verlaat Perfact Group

Perfact Group, gevestigd in het voormalige klooster Abshoven in Munstergeleen, realiseert optimalisatie bij productiebedrijven. Vanuit een breed blikveld ligt de focus daarbij op techniek, organisatie en processen.

Vanaf 1 januari 2019 vormen Marco Jurgen en Coppe Sturmans de nieuwe directie van Perfact Group. In hun nieuwe functie volgen zij de huidige directie en oprichters, Jo Reinders en Frank Bessems op.

Vertrouwen in de toekomst

Perfact Group is trots op de komst van de nieuwe directie en verwacht dat de twee heren met hun brede achtergrond de organisatie verder kunnen verdiepen en verbreden.

Met een professionele basis vanaf 1987 is Perfact Group opgericht in 2004 door Jo Reinders en Frank Bessems. Zij vonden het belangrijk om op een hoog kennisniveau op familiaire wijze samen te werken. Frank Bessems, huidige directeur en eigenaar van Perfact Group: “Ik ben heel blij met de komst van Marco. We ontvangen hem met open armen in onze familie. Maar we wilden de nieuwe directie ook voor een gedeelte binnen de ‘Perfactfamilie’ houden. Coppe werkt al jaren voor Perfact Group en kent het bedrijf, de klanten en de markt als geen ander. Samen met Marco zien Jo en ik dat zij de juiste personen zijn om het bedrijf verder door te ontwikkelen.”

“En niet alleen wij maar ik spreek ook namens het hele bedrijf. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met Marco en Coppe de groei gaan realiseren die we als Perfact Group voor ogen hebben. Samen met Frank zullen we als eigenaar onze kennis en ervaring met het nieuwe team blijven delen. Daarom kijk ik uit naar de toekomst en naar een prettige samenwerking. Onze dank gaat uit naar alle klanten en medewerkers van de afgelopen 15 jaar. Coppe en Marco wensen wij ook dit vertrouwen en plezier toe.”, aldus Jo Reinders.

Huidige functies

Tot zijn aanstelling bij Perfact Group is Marco Jurgen (45) Commercieel Manager bij Strukton Worksphere waarbij hij verantwoordelijk is voor New Business en klantontwikkeling van landelijke Corporate klanten. Marco heeft een achtergrond in de werktuigbouwkunde en een jarenlange ervaring binnen industrie en utiliteit in relatie-, commercieel- en sales management.

Coppe Sturmans (31) is sinds 2011 werkzaam bij Perfact Group. Door de jaren heen heeft hij diverse functies vervuld op het gebied van manufacturing, maintenance & reliability. Dit op zowel technisch als organisatorisch vlak. Momenteel combineert hij de functie van Business Manager en Consultant.

Nieuwe rollen

“Wij zijn ontzettend gemotiveerd met onze toekomstige nieuwe rol als directie van Perfact Group. Een organisatie waar innovatie en kennisdeling voorop staan, de mens centraal staat en waar medewerkers alle ruimte krijgen om eigenaarschap over hun passie te nemen. Een organisatie waar resultaat en werkplezier, spanning en ontspanning hand in hand gaan,” geeft Marco Jurgen aan. Coppe Sturmans vult aan: “En wel zo dat samenwerkingspartners en klanten deze passie en betrokkenheid voelen en er mee aan de slag kunnen binnen hun eigen organisaties. Al onze concepten en processen dragen daadwerkelijk bij aan het realiseren van de ambities en doelstellingen van de organisaties waar wij voor werken. We zijn trots dat we een echte connectie met onze loyale klanten hebben opgebouwd maar kijken ook kritisch naar de toekomst. We kijken ernaar uit om de komende jaren in connectie met marktontwikkelingen, onze samenwerkingspartners en klanten ons verder te blijven ontwikkelen. Dit doen we door goed te luisteren, door samen te werken, maar ook door een tikkeltje eigenwijs te zijn.”

Vooruitkijken en vernieuwen

Marco Jurgen en Coppe Sturmans gaan de nadruk leggen op het vergroten van de naamsbekendheid, het uitbouwen van de bestaande dienstverlening, het verkennen van nieuwe markten en het actief doorontwikkelen van innovaties. Ook zullen zij verder opvolging geven aan de uitkomsten van het medewerker tevredenheidsonderzoek. De basis voor de samenwerking met klanten is de kennis en juiste mensen die Perfact Group in huis heeft. “Van ieder nieuw proces leren we. Collega’s doen waar ze goed in zijn en we streven ernaar dat ze hun kennis nog beter kunnen inzetten”, legt Coppe Sturmans uit. De nieuwe directie van Perfact Group kijkt vooruit, naar een frisse vernieuwing van een solide en bekende organisatie die open staat voor verandering en vernieuwing.

Over Perfact Group

“Al sinds de oprichting van Perfact doen we de dingen op onze eigen manier. Wij realiseren voor onze klanten een betere plant performance. Een wereld die bestaat uit protocollen, regels en processen. Wij geloven echter dat het doorbreken hiervan nieuwe inzichten geeft die onze kennis vergroten en onze klanten verder brengt. Wij zien de wereld als een uitdaging, met kansen en mogelijkheden.

Wij willen de beste dienstverlener zijn in ons vakgebied. Dat doen we door meerwaarde te bieden: we delen onze kennis, pakken problemen aan bij de kern en focussen op oplossingen voor de lange termijn. Onze verantwoordelijkheid is het ontzorgen van onze klanten, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun core-business. Uiteindelijk draait alles om mensen en hun omgeving. Daar zijn we zuinig op. Onze mensen zijn op basis hiervan geselecteerd en opgeleid en vormen zo gegarandeerd ‘the right solution for the job’.”

News

6 oktober 2020

Ruud is Perfact

Ruud Wilting, één van vaste krachten binnen Perfact, viert deze maand zijn 12,5 jarig jubileum. Dat laten we ook in corona tijd niet zomaar aan ons voorbij gaan. Ruud ondersteunt op dit moment alweer 4 jaar onze klant Sitech Services BV in de rol van Technical Support Engineer. Zijn focus gebied is Process Control Field Equipment. In […]

Lees meer

News

16 september 2020

Time to get serious!

De officiële lancering van It’s a Serious Game! is een feit. Bij VMBO Maastricht hebben de eerste leerlingen kennis kunnen maken. It’s a Serious Game! is een van de 48 projecten in Nederland verkozen tot beste MKB Idee 2019. In het leven geroepen door de overheid om in te zetten op scholing en ontwikkeling. Samen […]

Lees meer

News

29 juni 2020

Christian is Perfact

Christian Neumann, Account Manager bij Perfact Ik ben Christian Neumann en ben sinds 1 januari werkzaam als Account Manager bij Perfact. Ik ben verantwoordelijk voor nieuwe en bestaande klanten, nieuwe en oude collega’s en de lopende bedrijfsactiviteiten binnen Duitsland. De focus ligt op de nieuwe ontwikkeling en uitbreiding van het bedrijf en een hoge mate […]

Lees meer