MENU

Ontwikkeling van onze collega’s staat centraal

23 juni 2022

Met maar liefst 7 verschillende soorten trainingen of workshops, 13 trainingsdagen en 81 deelnemers heeft ons Lean Six Sigma-team niet stil gezeten de afgelopen tijd. De trainingen vonden plaats voor zowel externe opdrachtgevers als voor onze eigen collega’s. Wij vinden het belangrijk om te investeren in de ontwikkeling van onze collega’s, zodat zij hier zelf beter van worden maar uiteindelijk de opdrachtgever waar zij voor werken ook. Een win-win situatie.

Lean Six Sigma, een wereldwijd bewezen methodiek voor het duurzaam en aantoonbaar verbeteren van processen én organisaties, wordt een steeds belangrijker begrip binnen organisaties. “Binnen Perfact zijn we gespecialiseerd in het optimaliseren, analyseren en implementeren van processen. Om dit te kunnen bereiken is het noodzakelijk om onze eigen collega’s te blijven ontwikkelen. Daarom krijgt iedere collega de kans aangeboden om in ieder geval de Lean Awareness Problem Solving opleiding  te volgen. Naar gelang de interesse en ambities van de desbetreffende collega leiden we hun verder op, tot mogelijk het allerhoogste Black Belt niveau”, geeft Fedor Kwerreveld, directeur van Perfact, aan.

De afgelopen periode hebben we intensief ingezet in het opleiden van onze eigen collega’s in zowel Nederland als België en Duitsland. Zo zijn de Lean Awareness, Yellow Belt en Green Belt trainingen onlangs afgesloten en staan de examens de komende periode op de planning. We wensen iedereen dan ook veel succes!

Zodra de trainees zijn geslaagd voor hun examen en zij hun praktijk onderdeel hebben afgerond (voor de Yellow en Green belt training) ontvangen zij een officieel LCS geaccrediteerd certificaat. Dit geldt zowel voor onze collega’s als externe trainees die een Lean training bij Perfact afronden. Niet zomaar iets dus! “De LCS accreditatie toont aan en waarborgt de kwaliteit waar we als Perfact voor staan”, gaat Fedor verder. De trainingen zijn gericht op de praktische toepassingen van Lean methodieken. Hiernaast ondersteunt en helpt Perfact in het coachen van de trainees door middel van onze (master) Black Belts waardoor een LCS certificaat niet alleen een bewijs van theoretische competentie, maar ook meteen in de praktijk kan worden toegepast. Dankzij deze gecombineerde insteek van LCS en onze ervaring in consultancy kunnen wij een uitzonderlijk en onderscheidend kwalitatief trainingsprogramma aanbieden”, besluit Fedor.

 

Een kleine greep uit de trainingen die hebben plaatsgevonden: 

Hoe kunnen we het verschil maken voor uw organisatie?

Ik breng u graag in contact met een specialist in uw sector.

Coppe Sturmans
Director

Contact

Vacatures

Join the Perfact team

Perfact biedt enthousiaste professionals op middelbaar-, bachelor- en masterniveau uitdagend werk bij toonaangevende bedrijven en instanties in binnen- en buitenland.
Maak jij het verschil? Neem dan contact met ons op!

Bekijk alle vacatures

News

6 september 2021

Het nieuwe schooljaar is weer gestart!

Vandaag zijn alle scholen weer begonnen aan het nieuwe schooljaar van 2021-2022. Zo zijn ook de gastlessen die wij voor Zuyd Hogeschool verzorgen weer gestart. Sinds enkele jaren werken wij intensief samen met Zuyd Hogeschool en verzorgen daar gastlessen voor technische deeltijdopleidingen. Hiermee werken we aan het verkleinen van de kloof tussen het bedrijfsleven en […]

Lees meer

Case

15 maart 2021

Succesvolle Lean Trainingen voor Thomas Regout International B.V.

De eerste Lean Six Sigma Green Belt trainingen zijn door Perfact gegeven aan een multidisciplinair team van Thomas Regout International B.V., marktleider in telescopische geleiders, gevestigd in Maastricht. Beide partijen zijn tevreden over het verloop van de trainingen, de kandidaten waren zeer enthousiast en het heeft goede resultaten opgeleverd! “In 2014 zijn we een grootschalig […]

Lees meer

News

2 februari 2021

Perfact officieel geaccrediteerd voor Lean Six Sigma trainingsprogramma

Maanden van hard werken heeft zijn vruchten afgeworpen! Met trots kunnen we mededelen dat ons Lean Six Sigma Trainingsprogramma officieel geaccrediteerd is door het toonaangevende accreditatie instituut LCS (Lean Competency System). Hierdoor kan Perfact een uniek concept aanbieden als één van de weinige organisaties in Nederland, België en Duitsland. De theoretische kwaliteit is hierdoor gewaarborgd […]

Lees meer