MENU

Perfact in Process in Toronto

25 oktober 2019

Op dit moment bekijken we voor een klant in Toronto een voor hen onverklaarbaar productieprobleem. Het doel is om dit issue beter te bekijken, de mogelijke oorzaken te onderzoeken en te achterhalen.

Dit doen we door in een periode van een week het productieproces met een multidisciplinair team intensief te onderzoeken. Het team bestaat uit leden van de productie, QA, machinebouwer, de klant en Perfact in de rol van de Lean Six Sigma Black belt en seal specialist. In overleg hebben we een actieplan opgesteld waarbij het ons uitgangspunt is ‘meten is weten’. Op de productielijn worden vervolgens een aantal metingen geïnstalleerd. Tijdens deze metingen verzamelen we data welke inzichten geven en waarmee we experimenten kunnen uitvoeren om een aantal oorzaken te simuleren en uit te sluiten.

#perfactteam #makethedifference #leansixsigma #plantperformance

Case

1 november 2022

Gemeente Sittard-Geleen gaat voor Lean

Elke organisatie worstelt wel met een vraagstuk waarvan ze weten ‘hier moeten we iets mee’, maar weten vervolgens niet waar ze moeten beginnen. Perfact consultancy richt zich op dit soort optimaliseringstrajecten. We bijten ons vast in die vraagstukken via een vastomlijnde werkwijze genaamd ‘Lean six sigma’. Hierbij kijken we verder dan kennis en systemen; het […]

Lees meer

Case

18 oktober 2022

Van traditioneel naar LEAN management

Sommige organisaties zitten qua management nog in hun ‘comfort zone’: ze pakken de zaken aan zoals ze dat altijd gedaan hebben, want dat voelt vertrouwd. Maar wat als er een vraagstuk op hun pad komt waar de organisatie met hun huidige manier van werken geen oplossing voor hebben?

Lees meer

Blog

23 juni 2022

Ontwikkeling van onze collega’s staat centraal

Met maar liefst 7 verschillende soorten trainingen of workshops, 13 trainingsdagen en 81 deelnemers heeft ons Lean Six Sigma-team niet stil gezeten de afgelopen tijd. De trainingen vonden plaats voor zowel externe opdrachtgevers als voor onze eigen collega’s. Wij vinden het belangrijk om te investeren in de ontwikkeling van onze collega’s, zodat zij hier zelf […]

Lees meer