MENU

Roel is Perfact

Blog

31 maart 2022

Perfact spreidt zijn vleugels meer en meer. Samen met collega Jilke Hellinga staat Roel Reinders als Accountmanager in West en Noord Nederland voor je klaar! Graag stellen we hem aan je voor.

“Zelf ben ik, net als Perfact, opgegroeid in het Zuiden van het land. Daarna ben ik in Delft Mechanical Engineering gaan studeren om vervolgens via Rotterdam (2 jaar) naar onze mooie hoofdstad te verhuizen. Daar woon ik nu alweer 4 jaar met plezier vlakbij de Jordaan.

Voordat ik toetrad tot de ‘Perfact-familie’ heb ik verschillende rollen gehad bij verscheidenen bedrijven. Zoals de meeste starters ben ik in een operationele rol begonnen bij Ampelmann, voor deze werkgever heb ik in de offshore veel mogen en moeten reizen. Vervolgens heb ik een traineeship gedaan bij Tata Steel waarna ik in een leidinggevende functie ben gerold. Hier heb ik ontzettend veel geleerd en mogen meemaken. Na een aantal jaar bij Tata Steel, besloot ik verder te kijken en werd ik gevraagd om te solliciteren op een consultancy rol bij Perfact Group.

Het mooie aan een consultancy rol binnen de industrie is dat je in een relatief korte tijd veel verschillende opdrachten kunt uitvoeren bij vaak mooie en toonaangevende opdrachtgevers. Hierdoor leer je veel en maak je snel een ontwikkeling door, mede door de investering die Perfact in je doet om je verder te laten groeien. Ik ben alweer een geruime tijd aan de slag als consultant dus vond het tijd worden om mijn horizon te verbreden en wilde graag meer de commerciële kant ontdekken. Gelukkig kreeg ik hiervoor de ruimte, waardoor ik sinds deze maand ben begonnen als Accountmanager voor regio Noord en West Nederland.

Perfact is een familiair bedrijf met grote ambities. Deze ambities reiken nu ook verder dan Zuid Nederland, België en Duitsland en ik ben dan ook trots om samen met mijn andere collega’s Perfact verder te laten groeien in de regio Noord/West Nederland. Wil jij ons hierbij helpen? Laat het me vooral weten:  roelreinders@perfact-group.com”.

Blog

2 juni 2022

Maria is Perfact

Ons Accountteam groeit door. Zo ook in Duitsland waar Maria Semenova sinds 1 maart het team van Edwin de Jager en Christian Neumann versterkt als Business Support Medewerker en Recruiter. Graag stellen we haar uitgebreider aan je voor. Maria was 8 jaar toen ze vanuit Odessa, Oekraïne verhuisde naar Duitsland. In de inmiddels 18 jaar […]

Lees meer

Blog

28 april 2022

Frank is Perfact

Processen optimaliseren volgens de Lean Six Sigma methode daar worden we bij Perfact steeds groter in. Vandaar dat sinds 1 februari Frank van Laarhoven het team als Black Belt specialist is komen versterken. Via deze weg stellen we hem uitgebreid aan je voor: Frank is als Project Lead Continuous improvement (Black Belt) tot de ‘Perfact-familie’ […]

Lees meer

News

7 april 2022

Nieuwe directie voor Perfact

Sinds 1 maart 2022 is het directieteam van Perfact Group weer op volle sterke. Samen met Coppe Sturmans vormt Fedor Kwerreveld de nieuwe algemene directie en voeren ze gezamenlijk de leiding. Vertrouwen in de toekomst Ongeveer een jaar geleden is Fedor gestart bij Perfact. Hij heeft vele onderdelen van het bedrijf leren kennen. In zijn […]

Lees meer