MENU

Roel is Perfact

Blog

31 maart 2022

Perfact spreidt zijn vleugels meer en meer. Samen met collega Jilke Hellinga staat Roel Reinders als Accountmanager in West en Noord Nederland voor je klaar! Graag stellen we hem aan je voor.

“Zelf ben ik, net als Perfact, opgegroeid in het Zuiden van het land. Daarna ben ik in Delft Mechanical Engineering gaan studeren om vervolgens via Rotterdam (2 jaar) naar onze mooie hoofdstad te verhuizen. Daar woon ik nu alweer 4 jaar met plezier vlakbij de Jordaan.

Voordat ik toetrad tot de ‘Perfact-familie’ heb ik verschillende rollen gehad bij verscheidenen bedrijven. Zoals de meeste starters ben ik in een operationele rol begonnen bij Ampelmann, voor deze werkgever heb ik in de offshore veel mogen en moeten reizen. Vervolgens heb ik een traineeship gedaan bij Tata Steel waarna ik in een leidinggevende functie ben gerold. Hier heb ik ontzettend veel geleerd en mogen meemaken. Na een aantal jaar bij Tata Steel, besloot ik verder te kijken en werd ik gevraagd om te solliciteren op een consultancy rol bij Perfact Group.

Het mooie aan een consultancy rol binnen de industrie is dat je in een relatief korte tijd veel verschillende opdrachten kunt uitvoeren bij vaak mooie en toonaangevende opdrachtgevers. Hierdoor leer je veel en maak je snel een ontwikkeling door, mede door de investering die Perfact in je doet om je verder te laten groeien. Ik ben alweer een geruime tijd aan de slag als consultant dus vond het tijd worden om mijn horizon te verbreden en wilde graag meer de commerciële kant ontdekken. Gelukkig kreeg ik hiervoor de ruimte, waardoor ik sinds deze maand ben begonnen als Accountmanager voor regio Noord en West Nederland.

Perfact is een familiair bedrijf met grote ambities. Deze ambities reiken nu ook verder dan Zuid Nederland, België en Duitsland en ik ben dan ook trots om samen met mijn andere collega’s Perfact verder te laten groeien in de regio Noord/West Nederland. Wil jij ons hierbij helpen? Laat het me vooral weten:  roelreinders@perfact-group.com”.

News

26 september 2022

Fabiënne is Perfact

Onze coaches Jean en Karina worden sinds kort bijgestaan door hun nieuwe collega Fabiënne Kunkels. Zij ging onlangs bij Perfact aan de slag als coach en management consultant. Haar motto? “Het lef om te breken met het ideaal en te leren luisteren naar je eigen waarheid.” Fabiënne wordt gefascineerd door de mens – haar keuze […]

Lees meer

News

13 september 2022

Perfact Career: Jouw carrière staat centraal

Wij zijn trots! Trots op onze nieuwe Perfact Career website waar we de laatste tijd achter de schermen hard aan hebben gewerkt! Een website die echt óns verhaal vertelt en een idee geeft hoe het is om voor Perfact te werken. Welke kansen wij als Perfact bieden op het gebied van ontwikkeling en welke waarde […]

Lees meer

Blog

22 juli 2022

Ive is Perfact

We stellen graag aan je voor: Ive Torfs is onze nieuwe recruiter in België, en met zijn social skills een echte 'people person'.

Lees meer