MENU

Ruud is Perfact

News

6 oktober 2020

Ruud Wilting, één van vaste krachten binnen Perfact, viert deze maand zijn 12,5 jarig jubileum. Dat laten we ook in corona tijd niet zomaar aan ons voorbij gaan.

Ruud ondersteunt op dit moment alweer 4 jaar onze klant Sitech Services BV in de rol van Technical Support Engineer. Zijn focus gebied is Process Control Field Equipment.

In de voorgaande jaren heeft Ruud o.a. bij SABIC de functie Maintenance Engineer I/PB waargenomen. In die Rol heeft hij meegewerkt aan tal van verbeterprojecten voor Sabic locatie Geleen. Als je collega’s vraagt waar Ruud goed in is zullen ze vooral zaken roepen zoals “ontzettend veel kennis van ATEX”, “kritische scoping van TurnAround werkzaamheden” en “Analytisch een sterk persoon”.

Ruud houd van flauwe grapjes en is altijd in voor een praatje! Naast de liefde voor zijn vak spendeert Ruud veel tijd met zijn familie en gaat hij een stevige wandeling met flinke bergen niet uit de weg.

Ruud, bedankt voor je inzet, je betrokkenheid en je enthousiasme de afgelopen 12,5 jaar. Op naar de volgende 12,5 jaar!!

Blog

2 juni 2022

Maria is Perfact

Ons Accountteam groeit door. Zo ook in Duitsland waar Maria Semenova sinds 1 maart het team van Edwin de Jager en Christian Neumann versterkt als Business Support Medewerker en Recruiter. Graag stellen we haar uitgebreider aan je voor. Maria was 8 jaar toen ze vanuit Odessa, Oekraïne verhuisde naar Duitsland. In de inmiddels 18 jaar […]

Lees meer

Blog

28 april 2022

Frank is Perfact

Processen optimaliseren volgens de Lean Six Sigma methode daar worden we bij Perfact steeds groter in. Vandaar dat sinds 1 februari Frank van Laarhoven het team als Black Belt specialist is komen versterken. Via deze weg stellen we hem uitgebreid aan je voor: Frank is als Project Lead Continuous improvement (Black Belt) tot de ‘Perfact-familie’ […]

Lees meer

News

7 april 2022

Nieuwe directie voor Perfact

Sinds 1 maart 2022 is het directieteam van Perfact Group weer op volle sterke. Samen met Coppe Sturmans vormt Fedor Kwerreveld de nieuwe algemene directie en voeren ze gezamenlijk de leiding. Vertrouwen in de toekomst Ongeveer een jaar geleden is Fedor gestart bij Perfact. Hij heeft vele onderdelen van het bedrijf leren kennen. In zijn […]

Lees meer