MENU

Ruud is Perfact

News

6 oktober 2020

Ruud Wilting, één van vaste krachten binnen Perfact, viert deze maand zijn 12,5 jarig jubileum. Dat laten we ook in corona tijd niet zomaar aan ons voorbij gaan.

Ruud ondersteunt op dit moment alweer 4 jaar onze klant Sitech Services BV in de rol van Technical Support Engineer. Zijn focus gebied is Process Control Field Equipment.

In de voorgaande jaren heeft Ruud o.a. bij SABIC de functie Maintenance Engineer I/PB waargenomen. In die Rol heeft hij meegewerkt aan tal van verbeterprojecten voor Sabic locatie Geleen. Als je collega’s vraagt waar Ruud goed in is zullen ze vooral zaken roepen zoals “ontzettend veel kennis van ATEX”, “kritische scoping van TurnAround werkzaamheden” en “Analytisch een sterk persoon”.

Ruud houd van flauwe grapjes en is altijd in voor een praatje! Naast de liefde voor zijn vak spendeert Ruud veel tijd met zijn familie en gaat hij een stevige wandeling met flinke bergen niet uit de weg.

Ruud, bedankt voor je inzet, je betrokkenheid en je enthousiasme de afgelopen 12,5 jaar. Op naar de volgende 12,5 jaar!!

23 december 2020

Wij kunnen niet wachten op 2021.

Met veel enthousiasme sluiten we het jaar 2020 af bij Perfact Group. Een jaar met uitdagingen waar de hele maatschappij mee te maken heeft. Maar ook een jaar waarop we weer ontzettend trots zijn. Trots op de vele succesvole projecten, tevreden klanten en geweldige collega’s. We kijken uit naar 2021 en kunnen niet wachten om […]

Lees meer

Trend

14 december 2020

(Technische) Arbeidsmarkt: het gaat niet alleen om tekorten

Tekort op de arbeidsmarkt moeten we gaan zien als een gezamenlijk probleem. Ivo Schils van Profcore, Jos Meessen van Meet the Youngsters en onze directeur Coppe Sturmans gingen hierover in gesprek met VAM – Vakblad Asset Management. Coppe Sturmans licht toe: “Laten we stoppen met het eindeloos investeren in recruitmentactiviteiten waarin we eigenlijk alleen elkaars […]

Lees meer

News

3 november 2020

Perfact Group neemt LTV-trainingen over

Met ingang van 1 januari 2021 neemt Perfact Group LTV-Trainingen over. LTV is specialist op het gebied van ervaringsleren, teamvorming en -ontwikkeling en leiderschapsontwikkeling. Daarmee zet de organisatie een volgende strategische stap op het gebied van coaching & (interim-)management. In 2020 trad PetersJeurissen Coaching & Consultancy al toe tot de organisatie. Domique Grosjean van LTV-Trainingen […]

Lees meer