MENU

Ruud is Perfact

News

6 oktober 2020

Ruud Wilting, één van vaste krachten binnen Perfact, viert deze maand zijn 12,5 jarig jubileum. Dat laten we ook in corona tijd niet zomaar aan ons voorbij gaan.

Ruud ondersteunt op dit moment alweer 4 jaar onze klant Sitech Services BV in de rol van Technical Support Engineer. Zijn focus gebied is Process Control Field Equipment.

In de voorgaande jaren heeft Ruud o.a. bij SABIC de functie Maintenance Engineer I/PB waargenomen. In die Rol heeft hij meegewerkt aan tal van verbeterprojecten voor Sabic locatie Geleen. Als je collega’s vraagt waar Ruud goed in is zullen ze vooral zaken roepen zoals “ontzettend veel kennis van ATEX”, “kritische scoping van TurnAround werkzaamheden” en “Analytisch een sterk persoon”.

Ruud houd van flauwe grapjes en is altijd in voor een praatje! Naast de liefde voor zijn vak spendeert Ruud veel tijd met zijn familie en gaat hij een stevige wandeling met flinke bergen niet uit de weg.

Ruud, bedankt voor je inzet, je betrokkenheid en je enthousiasme de afgelopen 12,5 jaar. Op naar de volgende 12,5 jaar!!

News

26 september 2022

Fabiënne is Perfact

Onze coaches Jean en Karina worden sinds kort bijgestaan door hun nieuwe collega Fabiënne Kunkels. Zij ging onlangs bij Perfact aan de slag als coach en management consultant. Haar motto? “Het lef om te breken met het ideaal en te leren luisteren naar je eigen waarheid.” Fabiënne wordt gefascineerd door de mens – haar keuze […]

Lees meer

News

13 september 2022

Perfact Career: Jouw carrière staat centraal

Wij zijn trots! Trots op onze nieuwe Perfact Career website waar we de laatste tijd achter de schermen hard aan hebben gewerkt! Een website die echt óns verhaal vertelt en een idee geeft hoe het is om voor Perfact te werken. Welke kansen wij als Perfact bieden op het gebied van ontwikkeling en welke waarde […]

Lees meer

Blog

22 juli 2022

Ive is Perfact

We stellen graag aan je voor: Ive Torfs is onze nieuwe recruiter in België, en met zijn social skills een echte 'people person'.

Lees meer