MENU

Ruud is Perfact

News

6 oktober 2020

Ruud Wilting, één van vaste krachten binnen Perfact, viert deze maand zijn 12,5 jarig jubileum. Dat laten we ook in corona tijd niet zomaar aan ons voorbij gaan.

Ruud ondersteunt op dit moment alweer 4 jaar onze klant Sitech Services BV in de rol van Technical Support Engineer. Zijn focus gebied is Process Control Field Equipment.

In de voorgaande jaren heeft Ruud o.a. bij SABIC de functie Maintenance Engineer I/PB waargenomen. In die Rol heeft hij meegewerkt aan tal van verbeterprojecten voor Sabic locatie Geleen. Als je collega’s vraagt waar Ruud goed in is zullen ze vooral zaken roepen zoals “ontzettend veel kennis van ATEX”, “kritische scoping van TurnAround werkzaamheden” en “Analytisch een sterk persoon”.

Ruud houd van flauwe grapjes en is altijd in voor een praatje! Naast de liefde voor zijn vak spendeert Ruud veel tijd met zijn familie en gaat hij een stevige wandeling met flinke bergen niet uit de weg.

Ruud, bedankt voor je inzet, je betrokkenheid en je enthousiasme de afgelopen 12,5 jaar. Op naar de volgende 12,5 jaar!!

News

29 juni 2020

Christian is Perfact

Christian Neumann, Account Manager bij Perfact Ik ben Christian Neumann en ben sinds 1 januari werkzaam als Account Manager bij Perfact. Ik ben verantwoordelijk voor nieuwe en bestaande klanten, nieuwe en oude collega’s en de lopende bedrijfsactiviteiten binnen Duitsland. De focus ligt op de nieuwe ontwikkeling en uitbreiding van het bedrijf en een hoge mate […]

Lees meer

News

11 juni 2020

Finale Dutch IoT Challenge

De wereld van IoT biedt nog veel mogelijkheden die kunnen worden benut met behulp van het juiste inzicht en de juiste kennis. De Dutch IoT Challenge stimuleert studenten om te innoveren. De afgelopen maanden hebben onze collega’s Maurice Jilderda en Niels Dullens zich toegelegd op het coachen van studententeams. Op verschillende universiteiten hebben zij gastcolleges […]

Lees meer

News

12 mei 2020

Al 12,5 jaar maakt Monique voor Perfact het verschil

Al 12,5 jaar maakt ze voor Perfact het verschil op de afdeling Business Support. Monique Deenen is één van onze medewerkers van het eerste uur. Ze heeft niet alleen haar afdeling en de werkprocessen zien groeien, maar ook de gehele organisatie. Ze is een perfectionist in haar werkgebied; onze klanten kunnen altijd rekenen op een […]

Lees meer