MENU

Sylvana is Perfact

News

3 februari 2022

Graag stellen wij onze nieuwe collega Sylvana Wijnands voor. Sylvana versterkt als Accountmanager het Nederlandse team.

“Sinds 1 december 2021 ben ik gestart bij Perfact in de rol van Accountmanager. Dit is niet de eerste keer dat ik in aanraking kom met de organisatie. De afgelopen jaren studeerde ik Commercieel Management aan Zuyd Hogeschool en gedurende deze tijd heb ik al stage gelopen bij Perfact. Tijdens mijn afstudeerstage schreef ik mijn scriptie over de kansen die er mogelijk zouden liggen in de gezondheidssector voor de organisatie. Hierdoor kwam ik in aanraking met de diverse disciplines van Perfact, de leuke collega’s en nieuwe kansen in de markt.

Na het afronden van mijn studie was ik zoekende naar welke richting ik uit zou gaan, uiteindelijk ben ik gestart in de arbeidsbemiddeling. Na een kort gesprek met collega’s bij Perfact voelde het meteen weer als vanouds. In het verleden ben ik bijna acht jaar werkzaam geweest in de horeca waarin het contact met mensen mijn grootste drijfveer was. Dit is hetgeen wat in mijn rol binnen Perfact ook centraal staat en dus de reden waarom ik besloten heb om bij Perfact als young professional mijn carrière te vervolgen.

Nu bijna 2 maanden verder ben ik nog steeds ontzettend blij met de keuze die ik heb gemaakt. Elke dag ga ik met goede zin naar het werk. Hetgeen een bevestiging is dat ik op de juiste plek zit.

Groei en focus op duurzame inzet van onze collega’s staat binnen onze afdeling centraal. Ik pas daarom graag het motto ‘Teamwork makes the dream work’ toe. Samen met mijn directe collega’s, opdrachtgevers en alle bijbehorende experts van dien streven we naar een optimaal resultaat waar eenieder beter van wordt. Daarnaast maken we altijd tijd vrij voor een drankje of simpelweg wat flauwekul, want ook dít draagt bij aan een optimaal bedrijfsresultaat.

Kortom, ik streef ernaar om mijn steentje bij te dragen aan een innovatieve, groeiende en superleuke organisatie waar iedereen welkom is. Dit ga ik doen middels het inzetten van mijn gedrevenheid, enthousiasme en overtuigingskracht. Heb je vragen of ben je nieuwsgierig? Neem dan eens contact met mij op. Al is het maar voor een lekker kopje koffie, want ook dát kan binnen Perfact.”

Hoe kunnen we het verschil maken voor uw organisatie?

Ik breng u graag in contact met een specialist in uw sector.

Coppe Sturmans
Director

Contact

Vacatures

Join the Perfact team

Perfact biedt enthousiaste professionals op middelbaar-, bachelor- en masterniveau uitdagend werk bij toonaangevende bedrijven en instanties in binnen- en buitenland.
Maak jij het verschil? Neem dan contact met ons op!

Bekijk alle vacatures

News

26 september 2022

Fabiënne is Perfact

Onze coaches Jean en Karina worden sinds kort bijgestaan door hun nieuwe collega Fabiënne Kunkels. Zij ging onlangs bij Perfact aan de slag als coach en management consultant. Haar motto? “Het lef om te breken met het ideaal en te leren luisteren naar je eigen waarheid.” Fabiënne wordt gefascineerd door de mens – haar keuze […]

Lees meer

News

13 september 2022

Perfact Career: Jouw carrière staat centraal

Wij zijn trots! Trots op onze nieuwe Perfact Career website waar we de laatste tijd achter de schermen hard aan hebben gewerkt! Een website die echt óns verhaal vertelt en een idee geeft hoe het is om voor Perfact te werken. Welke kansen wij als Perfact bieden op het gebied van ontwikkeling en welke waarde […]

Lees meer

Blog

22 juli 2022

Ive is Perfact

We stellen graag aan je voor: Ive Torfs is onze nieuwe recruiter in België, en met zijn social skills een echte 'people person'.

Lees meer