MENU

Terugblik World Cleanup Day

24 september 2021

We kijken terug op een geslaagde World Cleanup Day, waarin we door krachten te bundelen, een steentje hebben kunnen bijdrage aan een schonere wereld.

Naast een fantastische dag heeft ook onze inzet geloond. Meer dan 50 zakken vol (plastic) afval, alsook andere grote stukken afval hebben we verzameld. Dit alles in samenwerking met onze partners HAAN Industrial Group, ProfCore en een selectie van Snackpoint Eaters. Een woordje van dank gaat uit naar Natuurmonumenten voor de goede verzorging.

Volgend jaar zijn we weer samen van de partij! Zo blijven we ons inzetten voor de natuur en willen we het goede voorbeeld blijven geven. Want alleen met ieders inzet kan de volgende generatie het verschil blijven maken!

 

News

20 september 2021

Landtong Wessem weer een stukje schoner na gezamenlijke opruimactie

Afgelopen weekend hebben ruim 41.000 vrijwilligers in Nederland zwerfafval opgeruimd in het kader van World Cleanup Day. En niet alleen in Nederland ging men aan de slag. Afgelopen zaterdag staken vrijwilligers in meer dan 180 landen de handen uit de mouwen in de strijd tegen zwerfafval. Met de ravage van de overstromingen in Limburg nog […]

Lees meer

News

9 september 2021

HAAN Industrial Group, Perfact en ProfCore bundelen krachten tijdens World Cleanup Day

Op 18 september is het World Cleanup Day. In korte tijd kreeg deze dag een totaal andere betekenis. Duizenden inwoners van Limburg in het stroomgebied van de Maas zagen eind juli hun huis, winkel, straat of zelfs hele wijk onder water lopen. Uiteraard leven wij nog altijd mee met de getroffenen en zien dat voor […]

Lees meer