MENU

Tim is Perfact

Blog

23 maart 2021

Tim Adriaans, werkt al bijna een jaar bij Perfact als Accountmanager voor de regio Zuid-Nederland. Ondanks dat het starten in de coronatijd niet altijd even makkelijk is, heeft hij zich er goed doorheen geslagen en is hij van waardevolle betekenis voor onze klanten en (nieuwe)medewerkers. Hij stelt zich graag verder voor.

“Ik ben Tim Adriaans, 28 jaar en ik werk bijna een jaar als Accountmanager bij Perfact. Voordat ik bij Perfact aan de slag ging heb ik meer dan vijf jaar in de uitzendbranche gewerkt.

Samen met mijn collega’s Fred Hut en Niels Dullens ben ik verantwoordelijk voor het gebied Zuid-Nederland. Wij verzorgen het relatiebeheer met onze bestaande klanten, doen acquisitie met nieuwe klanten zorgen daarnaast voor een goede begeleiding van onze nieuwe en huidige collega’s.

Bij onze klanten plaats ik niet alleen de juiste persoon op de juiste positie aan de hand van vraag en aanbod, maar denk ik als volwaardig sparringpartner mee in eventuele andere mogelijkheden om de probleemstelling op te lossen. Daarbij kijk ik hoe we de overige expertises van Perfact zo optimaal mogelijk kunnen inzetten. Daarnaast sta ik altijd klaar voor onze collega’s op locatie!

Perfact wil het verschil maken én we maken ook het verschil, zowel voor onze eigen medewerkers als voor onze klanten. Dit doen we door op een laagdrempelige no-nonsens manier te werk te gaan en te achterhalen wat de vraag achter de vraag is om echt structurele duurzame oplossingen te bieden. Door mijn ervaring in het verbinden van vraag en aanbod en dat op de juiste manier in te zetten, wil ik ook bij onze klanten en medewerkers het verschil gaan maken.

Inmiddels werk ik alweer een geruime tijd bij Perfact en startte ik middenin deze gekke coronatijd. Vanaf het eerste moment ben ik dus veel thuis aan het werk en heb met name veel telefonische en online kennismakingen. Toch ben ik in een warm bad terecht gekomen en heb ik Perfact leren kennen als een familiair bedrijf met top collega’s.

Buiten het werk maak ik graag mooie reizen met mijn vriendin Vivian, ben ik een fanatieke 1e, 2e en 3e helft speler bij Spaubeek 4 en drink ik graag een (speciaal)biertje met vrienden. Ik kan dan ook niet wachten op het moment dat onze mooie bar op kantoor in Abshoven weer opengaat”.

Blog

9 februari 2021

Patrick en Floris over werken bij Perfact

Werken bij Perfact betekent naast een open en betrokken bedrijfscultuur ook de mogelijkheid om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door middel van opleidingen, trainingen en coaching, zodat jij kan groeien naar een functie die jij ambieert. Dit alles in uitvoering bij de meest vooraanstaande klanten in verschillende sectoren. Bekijk de video van Patrick en […]

Lees meer

News

2 februari 2021

Perfact officieel geaccrediteerd voor Lean Six Sigma trainingsprogramma

Maanden van hard werken heeft zijn vruchten afgeworpen! Met trots kunnen we mededelen dat ons Lean Six Sigma Trainingsprogramma officieel geaccrediteerd is door het toonaangevende accreditatie instituut LCS (Lean Competency System). Hierdoor kan Perfact een uniek concept aanbieden als één van de weinige organisaties in Nederland, België en Duitsland. De theoretische kwaliteit is hierdoor gewaarborgd […]

Lees meer

News

28 januari 2021

Jean, Karina en Dominique zijn Perfact

In januari 2020 werden Jean en Karina Peters-Jeurissen, door overname van PetersJeurissen Coaching & Consultancy, al onderdeel van Perfact Group. Door de overname van het bedrijf LTV-Trainingen is Dominique Grosjean met de start van dit nieuwe jaar ook in dienst getreden van Perfact Group. Met zijn kennis en kunde op het gebied van coaching en […]

Lees meer