MENU

Tim is Perfact

Blog

23 maart 2021

Tim Adriaans, werkt al bijna een jaar bij Perfact als Accountmanager voor de regio Zuid-Nederland. Ondanks dat het starten in de coronatijd niet altijd even makkelijk is, heeft hij zich er goed doorheen geslagen en is hij van waardevolle betekenis voor onze klanten en (nieuwe)medewerkers. Hij stelt zich graag verder voor.

“Ik ben Tim Adriaans, 28 jaar en ik werk bijna een jaar als Accountmanager bij Perfact. Voordat ik bij Perfact aan de slag ging heb ik meer dan vijf jaar in de uitzendbranche gewerkt.

Samen met mijn collega’s Fred Hut en Niels Dullens ben ik verantwoordelijk voor het gebied Zuid-Nederland. Wij verzorgen het relatiebeheer met onze bestaande klanten, doen acquisitie met nieuwe klanten zorgen daarnaast voor een goede begeleiding van onze nieuwe en huidige collega’s.

Bij onze klanten plaats ik niet alleen de juiste persoon op de juiste positie aan de hand van vraag en aanbod, maar denk ik als volwaardig sparringpartner mee in eventuele andere mogelijkheden om de probleemstelling op te lossen. Daarbij kijk ik hoe we de overige expertises van Perfact zo optimaal mogelijk kunnen inzetten. Daarnaast sta ik altijd klaar voor onze collega’s op locatie!

Perfact wil het verschil maken én we maken ook het verschil, zowel voor onze eigen medewerkers als voor onze klanten. Dit doen we door op een laagdrempelige no-nonsens manier te werk te gaan en te achterhalen wat de vraag achter de vraag is om echt structurele duurzame oplossingen te bieden. Door mijn ervaring in het verbinden van vraag en aanbod en dat op de juiste manier in te zetten, wil ik ook bij onze klanten en medewerkers het verschil gaan maken.

Inmiddels werk ik alweer een geruime tijd bij Perfact en startte ik middenin deze gekke coronatijd. Vanaf het eerste moment ben ik dus veel thuis aan het werk en heb met name veel telefonische en online kennismakingen. Toch ben ik in een warm bad terecht gekomen en heb ik Perfact leren kennen als een familiair bedrijf met top collega’s.

Buiten het werk maak ik graag mooie reizen met mijn vriendin Vivian, ben ik een fanatieke 1e, 2e en 3e helft speler bij Spaubeek 4 en drink ik graag een (speciaal)biertje met vrienden. Ik kan dan ook niet wachten op het moment dat onze mooie bar op kantoor in Abshoven weer opengaat”.

Blog

2 juni 2022

Maria is Perfact

Ons Accountteam groeit door. Zo ook in Duitsland waar Maria Semenova sinds 1 maart het team van Edwin de Jager en Christian Neumann versterkt als Business Support Medewerker en Recruiter. Graag stellen we haar uitgebreider aan je voor. Maria was 8 jaar toen ze vanuit Odessa, Oekraïne verhuisde naar Duitsland. In de inmiddels 18 jaar […]

Lees meer

Blog

28 april 2022

Frank is Perfact

Processen optimaliseren volgens de Lean Six Sigma methode daar worden we bij Perfact steeds groter in. Vandaar dat sinds 1 februari Frank van Laarhoven het team als Black Belt specialist is komen versterken. Via deze weg stellen we hem uitgebreid aan je voor: Frank is als Project Lead Continuous improvement (Black Belt) tot de ‘Perfact-familie’ […]

Lees meer

News

7 april 2022

Nieuwe directie voor Perfact

Sinds 1 maart 2022 is het directieteam van Perfact Group weer op volle sterke. Samen met Coppe Sturmans vormt Fedor Kwerreveld de nieuwe algemene directie en voeren ze gezamenlijk de leiding. Vertrouwen in de toekomst Ongeveer een jaar geleden is Fedor gestart bij Perfact. Hij heeft vele onderdelen van het bedrijf leren kennen. In zijn […]

Lees meer