MENU

Tim is Perfact

Blog

23 maart 2021

Tim Adriaans, werkt al bijna een jaar bij Perfact als Accountmanager voor de regio Zuid-Nederland. Ondanks dat het starten in de coronatijd niet altijd even makkelijk is, heeft hij zich er goed doorheen geslagen en is hij van waardevolle betekenis voor onze klanten en (nieuwe)medewerkers. Hij stelt zich graag verder voor.

“Ik ben Tim Adriaans, 28 jaar en ik werk bijna een jaar als Accountmanager bij Perfact. Voordat ik bij Perfact aan de slag ging heb ik meer dan vijf jaar in de uitzendbranche gewerkt.

Samen met mijn collega’s Fred Hut en Niels Dullens ben ik verantwoordelijk voor het gebied Zuid-Nederland. Wij verzorgen het relatiebeheer met onze bestaande klanten, doen acquisitie met nieuwe klanten zorgen daarnaast voor een goede begeleiding van onze nieuwe en huidige collega’s.

Bij onze klanten plaats ik niet alleen de juiste persoon op de juiste positie aan de hand van vraag en aanbod, maar denk ik als volwaardig sparringpartner mee in eventuele andere mogelijkheden om de probleemstelling op te lossen. Daarbij kijk ik hoe we de overige expertises van Perfact zo optimaal mogelijk kunnen inzetten. Daarnaast sta ik altijd klaar voor onze collega’s op locatie!

Perfact wil het verschil maken én we maken ook het verschil, zowel voor onze eigen medewerkers als voor onze klanten. Dit doen we door op een laagdrempelige no-nonsens manier te werk te gaan en te achterhalen wat de vraag achter de vraag is om echt structurele duurzame oplossingen te bieden. Door mijn ervaring in het verbinden van vraag en aanbod en dat op de juiste manier in te zetten, wil ik ook bij onze klanten en medewerkers het verschil gaan maken.

Inmiddels werk ik alweer een geruime tijd bij Perfact en startte ik middenin deze gekke coronatijd. Vanaf het eerste moment ben ik dus veel thuis aan het werk en heb met name veel telefonische en online kennismakingen. Toch ben ik in een warm bad terecht gekomen en heb ik Perfact leren kennen als een familiair bedrijf met top collega’s.

Buiten het werk maak ik graag mooie reizen met mijn vriendin Vivian, ben ik een fanatieke 1e, 2e en 3e helft speler bij Spaubeek 4 en drink ik graag een (speciaal)biertje met vrienden. Ik kan dan ook niet wachten op het moment dat onze mooie bar op kantoor in Abshoven weer opengaat”.

News

26 september 2022

Fabiënne is Perfact

Onze coaches Jean en Karina worden sinds kort bijgestaan door hun nieuwe collega Fabiënne Kunkels. Zij ging onlangs bij Perfact aan de slag als coach en management consultant. Haar motto? “Het lef om te breken met het ideaal en te leren luisteren naar je eigen waarheid.” Fabiënne wordt gefascineerd door de mens – haar keuze […]

Lees meer

News

13 september 2022

Perfact Career: Jouw carrière staat centraal

Wij zijn trots! Trots op onze nieuwe Perfact Career website waar we de laatste tijd achter de schermen hard aan hebben gewerkt! Een website die echt óns verhaal vertelt en een idee geeft hoe het is om voor Perfact te werken. Welke kansen wij als Perfact bieden op het gebied van ontwikkeling en welke waarde […]

Lees meer

Blog

22 juli 2022

Ive is Perfact

We stellen graag aan je voor: Ive Torfs is onze nieuwe recruiter in België, en met zijn social skills een echte 'people person'.

Lees meer