MENU

Toekomstbestendig met industrie 4.0 strategie

11 februari 2021

De wereld om ons heen verandert steeds sneller en de digitale transformatie is al geruime tijd ingezet. Eén van de grootste valkuilen voor organisaties is het te lang ‘stilstaan’ en niet meegaan met de huidige tijd maar ook die van de toekomst. Denk er eens over na; is jouw organisatie toekomstbestending? Beschik je over bepaalde data om de continuïteit van je bedrijf te waarborgen?

Vraagstukken waarbij Perfact je kan ondersteunen en adviseren om een gedegen Industrie 4.0 strategie uit te zetten. Daarbij starten we met het in kaart brengen van de huidige situatie door middel van de Perfact Industrie 4.0 Scan.

Met de Perfact Industrie 4.0 Scan maken we een analyse op het gebied van leiderschap, cultuur, mensen, organisatie en technologie om te kijken waar een organisatie vandaag de dag staat en op welke gebieden kansen liggen.

Afhankelijk van de volwassenheid van uw organisatie en ambities op dit onderwerp wordt een passende roadmap met concrete projectvoorstellen opgesteld en kan er een gedegen industrie 4.0 strategie uitgezet worden op één of meerdere van de doorgelichte thema’s.

Vaak is het handig te starten met kleine overzichtelijke pilots met een duidelijk doel en business case, vanuit daar kijken we samen naar mogelijke opschaalmogelijkheden en integratie van technologieën. Dit geeft tevens richting aan toekomstige projecten waarbij een van deze vijf thema’s een onderdeel van de scope zijn.

Perfact ondersteunt en begeleidt uw organisatie door alle fasen van de digitale transitie. Wij zijn en blijven uw partner en aanspreekpunt gedurende het gehele proces. Zo maken wij het verschil.

Lees hier meer over Industrie 4.0 en de Perfact Industrie 4.0 Scan.

Case

29 april 2022

Risico’s beheersen door geavanceerde algoritmes

Industrie 4.0, wie het kent wil er mee aan de slag! Zo ook een groot energieproductiebedrijf in het Verenigd Koninkrijk. Vanuit dit bedrijf met ruim 120 sites verspreidt over heel het land, kreeg Perfact een hulpvraag. De vraagstelling Dit energieproductiebedrijf was reeds goed op weg. Zij had al meerdere projectideeën verzameld en haar was duidelijk […]

Lees meer

Case

9 maart 2022

Lage kosten, maximaal resultaat door toepassen van intelligente sensoren

De toepassingen binnen industrie 4.0 zijn talrijk. Dat blijkt ook uit deze use case. Door het verzamelen en analyseren van de juiste data kan een bepaald proces worden verbeterd en met de voorspellingen van onze algoritmes kunnen de juiste acties uitgevoerd worden. In deze case behandelen we een urgent vraagstuk van een staalfabrikant; één van […]

Lees meer

News

1 februari 2022

Industrie 4.0 Awareness Training

Neem de eerste stap richting een digitale transformatie. Wij hebben een Industrie 4.0 Awareness training ontwikkeld die je hierbij gaat helpen! Want weet je niet goed hoe of welke mogelijkheden er zijn? Of hoe je moet beginnen? Dan helpt het om deze training te volgen. De training inspireert en leert je wat nodig is om […]

Lees meer