MENU

ODC: Odin Development Compass

Home > ODC: Odin Development Compass

ODC: Odin Development Compass

Gemiddeld blijkt dat mensen 35% van hun talent niet benutten. ODC helpt mensen te focussen op hun natuurlijke kwaliteiten en ontwikkelpotentieel. Daarnaast wordt zichtbaar wat is aangeleerd en daardoor leidt tot ineffectief gedrag. Het krachtige is, dat ODC zowel de onbewuste drijfveren als het gedrag meet. Dit maakt dat je je natuurlijke competenties beter kunt inzetten en je potentiele kracht verder kunt ontwikkelen.

“Until you make the unconscious conscious, it will direct your life and you will call it fate.” – Carl Gustav Jung, Psycholoog

 

De gevalideerde ODC-meting kan online worden ingevuld en duurt slechts 15 minuten. De ODC-meting is een kompas voor persoonlijke ontwikkeling, het helpt je om je natuurlijke kracht te leven en jezelf niet te forceren. Tijdens de training gaan we jouw persoonlijke drijfveren samen ontdekken.

Meer informatie

Tijdens de training krijg je begeleiding van ervaren coaches.

Snel inzicht in je natuurlijke kwaliteiten en ontwikkelpotentieel.

Je haalt er direct voordeel uit doordat je het vrijwel meteen kunt toepassen in de praktijk.

Programma

Jouw eigen Talent Dashboard (dat je ontvangt o.b.v. jouw meting) geeft een overzicht van de drijfveren en de daarbij gekozen competenties in natuurlijke kracht, potentiële kracht en in kwetsbare kracht, alsmede van de persoonlijke balansen. Met ervaren coaches ga je verdeeld over twee onderdelen (van telkens 2 uur) op basis van inzicht in je kwetsbare krachten, je natuurlijke ontwikkelmogelijkheden activeren.

1. Onderdeel 1 (2 uur):

Specifieke uitleg en beschrijving zodat je zelf aan de slag kunt met je eigen meting.

2. Onderdeel 2 (2 uur):

Mede aan de hand van jouw vragen, gaan we samen interactief aan de slag met jouw en elkaars Talent Dashboard zodat je inzicht verder verdiept wordt.

Voor wie

ODC is voor iedereen van waarde. Individueel, maar het is ook waardevol voor teams, om te begrijpen hoe je een team kan excelleren door de juiste mensen samen te brengen of om medewerkers in hun kracht te zetten en disfunctioneren te voorkomen. Het biedt iedereen de mogelijkheid om succesvol te zijn en hun essentie te leven.

Interesse?

Meestal zetten wij de ODC-methode in tijdens een coachingstraject, maar deze methode leent zich ook uitstekend om opzichzelfstaand uit te voeren. Heb je interesse hierin, neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Perfact Coaches

Jean Peters
“Het is wat het is. Maar, niets is wat het lijkt.”
Meer over Jean
Karina Peters-Jeurissen
“Waar een wil is, is een weg. Maar, vaak is die weg anders dan bedacht.”
Meer over Karina

Perfact Human Development

Wij helpen het beste uit jezelf te halen

Echt inzicht in jezelf krijgen, je drijfveren, interessegebieden, patronen, overtuigingen, rode draden in het leven en functioneren in een team, betekent dat we dieper graven. Als je dit durft, werken we samen aan de beste versie van jezelf. Een uitdaging die iedereen zichzelf zou moeten gunnen.

Perfact Human Development

Referenties

1
3

Na mijn burn-out en echtscheiding heeft Jean mij geholpen om op zowel persoonlijk als professioneel vlak mezelf terug te vinden. Jean is erg goed in het boven tafel krijgen van onderliggende grondhoudingen, gedachten en gevoelens. Door zijn openheid over eigen ervaringen ontstaat een prettige, positieve en open sfeer waarin we echt tot de kern gekomen zijn. Ik heb hierdoor veel inzicht gekregen in mijn valkuilen en uitdagingen en hoe ik daarmee om kan gaan. Ik ben hem zeer dankbaar voor zijn coaching.

Jean is voor mij een inspirator en een vertrouwenspersoon die mij op een open en eerlijke manier, face 2 face een andere visie op het leven heeft laten zien. Jean heeft mij laten inzien dat er verbanden zijn tussen emoties, relaties en het cognitieve denken, waarbij de eerste 2 belangrijker zijn dan gedacht. Jean en ik hebben tijdens onze coaching gesprekken hierover gesproken en Jean heeft mij dit op een respect- en liefdevolle ook laten voelen en ervaren. Kortom de coaching van Jean is een belevenis die mij goed heeft gedaan. Ik wil heb daarom ook bedanken voor deze unieke ervaring.

Ik heb het genoegen gehad om kennis te mogen maken met twee hartelijke, warme, creatieve en bovenal inspirerende mensen. Jean heeft mij vanuit het coachingstraject begeleid op het professionele (leiderschap) vlak alsook geholpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Beide aspecten zijn uiteraard onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor zowel mijn omgeving alsook mijzelf is merkbaar dat deze ervaring mij in mijn ontwikkeling aanzienlijk heeft verder geholpen. Jean weet op de juiste momenten de juiste onderwerpen te behandelen. Hij kan daarnaast goed luisteren (en doorvragen tot de kern) en is zeer integer en betrouwbaar. Als ik de kans zou krijgen om nogmaals te mogen samenwerken, dan zou ik deze kans met beide handen aangrijpen.

Paula Beckers Docent Facility Management bij Zuyd Hogeschool
Jeroen Sijstermans Coordinator Contract and Budget Management Unit bij CTCM
Remco Erens Asset Servicing Analyst/Supervisor bij APG Asset Management