MENU

Planner/Scheduler – Randstad

Home > Career > Planner/Scheduler – Randstad

Planner/Scheduler – Randstad

Locatie Randstad, The Netherlands

Gepubliceerd op 6 januari 2021

Introductie

Wij zijn Perfact. Wij willen het verschil maken. Elke dag opnieuw. Als management & consultancy organisatie analyseren, optimaliseren en implementeren wij processen bij bedrijven en instellingen. Hierbij ligt de focus op een duurzame inzet van mensen, middelen en methoden. Wij helpen onze klanten beter te worden. Zodat zij hún klanten op korte en lange termijn beter van dienst kunnen zijn. Op die manier bouwen we samen aan een duurzame samenleving. Daar draait het om. Als je voor Perfact kiest, doen we daar graag iets voor terug. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden we je scholing en ontwikkeling in samenspraak met jou.

Allereerst bieden we je een dynamische werkomgeving binnen een team waarin de mens voorop staat. Naast je werkzaamheden krijg je volop de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling via cursussen, opleidingen en/of trainingen. Dit is alles vormgegeven in een Persoonlijk Ontwikkelingsplan in samenspraak met jou. Samen maken we het verschil.

Functie

Als Planner/Scheduler ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de planning ten behoeve van onderhoudswerkzaamheden binnen projecten en turnarounds. Daarnaast draag je zorg voor de adequate voortgangsrapportage.

 • Opstellen van de projectplanning aan de hand van het kritische pad en de doorlooptijden
 • Adviseert het projectteam inzake mogelijke knelpunten en oplossingen
 • Je bewaakt de voortgang van het project, verzorgt de rapportage en maakt de voortgang inzichtelijk middels een (digitale) muurkrant
 • Signaleren van vertragingen, achterstanden en/of uitgestelde werken en verwerkt dit binnen de planning. Daarnaast afstemmen hoe dergelijke zaken zo min mogelijk van invloed zijn op de totale voortgang.
 • Leiden van meetings t.b.v. voortgang project en planning

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde technische MBO/HBO-opleiding, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde/AOT
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van planning/scheduling op onderhoudsprojecten binnen de industrie
 • Je hebt ervaring met en beheerst planning software als MS Project en Primavera
 • Je bent proactief en communicatief vaardig in zowel de Nederlandse als Engelse taal

Voor vragen, meer informatie of een sollicitatie kan je contact opnemen met Jilke Hellinga, Commercieel Accountmanager binnen Perfact Group Nederland.

T: +316 – 12 61 85 84

E: jilkehellinga@perfact-group.com

Work hard, play hard

Waar hard gewerkt wordt moet ook tijd zijn voor de nodige ontspanning en plezier. Dat vinden wij belangrijk.

Scholing & traineeships

Onze interne opleidingen zijn 100% praktijkgericht en gebaseerd op actuele kennis en methodieken. Van medewerkers voor medewerkers.

Uitdagend werk

De lat ligt hoog. We gaan tot het uiterste voor onze klanten en collega's. Hou je van uitdagend werk, elke dag opnieuw? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Andere vacatures

 • Alle vestigingen
 • België
 • Nederland