MENU

Project Lead Continuous Improvement (Black Belt/Green Belt) – Munstergeleen

Home > Career > Project Lead Continuous Improvement (Black Belt/Green Belt) – Munstergeleen

Project Lead Continuous Improvement (Black Belt/Green Belt) – Munstergeleen

Locatie Munstergeleen, The Netherlands

Gepubliceerd op 26 november 2021

Introductie

Perfact: make the difference. Als management & consultancy organisatie analyseert, optimaliseert en implementeert Perfact processen. Dat doen we bij bedrijven, instellingen en overheden, in Nederland, Duitsland en België. Hierbij focussen we ons op een duurzame inzet van mensen, middelen en methoden. Door altijd te zoeken naar de vraag achter de vraag, realiseren wij oplossingen voor de lange termijn. In de vaste overtuiging, dat co-creatie en co-innovatie iedereen verder brengt. Zo helpen we onze klanten beter te worden. Zo zijn zij op hun beurt hún klanten beter van dienst. Zo maken we samen het verschil.


Ter uitbreiding zijn we voor onze expertise Lean Six Sigma (LSS) op zoek naar een:

Project Lead Continuous Improvement (Black Belt/Green Belt)

Vast, Full-time/Part-time Geleen en omgeving

Organisatie

Jouw uitdaging: Als Project Lead Continuous Improvement ben je een interne consultant van Perfact. Je beheert en begeleidt (procesoptimalisatie) projecten bij onze opdrachtgevers in een multidisciplinair projectteam, waar je end-to-end klantprocessen inricht en verbetert.

In de functie van Project Lead Continuous Improvement ben je verantwoordelijk voor de voortgang van het project en het geboekte resultaat. Dit resultaat realiseer je samen met je team, welke je aan het begin van ieder project in overleg met het commerciële team van Perfact samenstelt. Het projectteam kan bestaan uit zowel interne Perfact collega’s als externe medewerkers van de betreffende opdrachtgever.

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, adviseren en uitvoeren diverse optimalisatievraagstukken bij de opdrachtgevers van Perfact. Hierbij maak je gebruik van diverse tools, denk hierbij aan o.a. Lean Six Sigma, Projectmanagement en overige optimalisatie methodieken.


Functie

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je wordt het gezicht van Perfact op het gebied van Lean Six Sigma en draagt dit ook uit naar de (potentiële) opdrachtgevers van Perfact. Waar je binnen alle lagen van de operatie acteert (van operatie tot directie). Als Project Lead Continuous Improvement kan jij je goed inlezen in de probleemstelling en werkwijzen van de opdrachtgever. Je dient daarom de juiste interpersoonlijke- en coaching vaardigheden te bezitten. Daarnaast heb je een sterk analytisch vermogen en cijfermatig inzicht, waarmee je snel de juiste structuur aanbrengt in probleemstellingen, analyses uitvoert en de juiste grondoorzaken en oplossingsrichtingen selecteert.

Verder:

 • Voer je alleen of in teamverband diverse Lean Six Sigma (LSS) projecten uit voor Perfact bij diverse opdrachtgevers;
 • Ontwikkel je nieuwe tools, technieken en verbeteringen ten behoeve van de huidige expertise Lean Six Sigma, zowel intern als extern;
 • Ontwikkel je optimalisaties, welke je ook uitvoert bij de diverse opdrachtgevers van Perfact;
 • Bewaak je de kwaliteit van de processen;
 • Bied je ondersteuning (als co-lead) bij de Lean Six Sigma trainingen (intern en extern).


Functie-eisen

Jouw ideale achtergrond

 • Je hebt een – bij voorkeur technisch – afgeronde HBO opleiding.
 • Je beheerst projectmanagementtools/ methodieken voor procesverbeteringen, zoals Lean, Six Sigma Black Belt / Green Belt of gelijkwaardig.
 • Je hebt tenminste 3 jaar relevante ervaring, in bijvoorbeeld één van de volgende werkvelden: consultancy, het begeleiden van cultuurveranderingen, supply chain management, Lean Six Sigma / Operational Excellence;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het coachen van collega’s, zowel op process improvement methodes als op persoonlijke ontwikkeling;
 • Je beheerst de Engelse taal mondeling en schriftelijk. Beheersen van de Duitse taal is een pré.
 • Je kunt zelfstandig projecten uitvoeren en bent bereid om te reizen voor je werk.


Aanbod

What’s in it for me? Perfact biedt je een uitdagende en afwisselende werkomgeving, waar we constant bezig zijn met het ontwikkelen van persoonlijke als vakinhoudelijke vraagstukken.

 • Je komt in loondienst bij Perfact;
 • Afhankelijk van de kennis en ervaring die jij meeneemt én jou salarisindicatie zal gekeken worden in welke salarisschaal je terecht komt;
 • Lease auto en overige communicatiemiddelen:
 • 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling vanuit Perfact;
 • Alle ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen, opleidingen en ons persoonlijke ontwikkelplan;
 • Een wekelijkse borrel (vrijmibo) in -onze eigen bar (COVID19 regels in achtgenomen);
 • Jaarlijks terugkomende bedrijfsevents, zoals de Perfact-Family-BBQ, Kerstviering en diverse uitjes met het team.

Het DNA van Perfact: Dat wordt gevormd door inmiddels meer dan 170 medewerkers. Ze blinken uit in hun vakgebied. En onderscheiden zich door hun mentaliteit, werkplezier en de wil om samen te werken. Rangen en standen? Kennen we niet. Verantwoordelijkheidsgevoel? Hebben we allemaal. Als Perfact investeren we bovendien voortdurend in de professionele ontwikkeling van onze mensen. Daarnaast doen we er op het sociale vlak alles aan om het hen naar de zin te maken. Neem alleen al de sfeer op ons hoofdkantoor, een prachtig verbouwd voormalig klooster en inspirerende omgeving bij uitstek. Natuurlijk werken veel collega’s op locatie bij onze klanten. Je leert de organisatie en de mensen dus snel kennen. Die zijn overigens van alle leeftijden. Goed om te weten: ook de wat ouderen zijn zeer jong van geest. Dit merk je onder andere tijdens de vrijdagmiddagborrel in onze middeleeuwse bar.


Inlichtingen

Interesse?
Stuur je cv en een korte motivatie naar onze Accountmanager Niels Dullens, nielsdullens@perfact-group.com.


Work hard, play hard

Waar hard gewerkt wordt moet ook tijd zijn voor de nodige ontspanning en plezier. Dat vinden wij belangrijk.

Scholing & traineeships

Onze interne opleidingen zijn 100% praktijkgericht en gebaseerd op actuele kennis en methodieken. Van medewerkers voor medewerkers.

Uitdagend werk

De lat ligt hoog. We gaan tot het uiterste voor onze klanten en collega's. Hou je van uitdagend werk, elke dag opnieuw? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Andere vacatures

 • Alle vestigingen
 • België
 • Duitsland
 • Nederland