MENU

Automotive

Home > Sectors > Automotive

De automobielindustrie bestaat uit een breed scala aan bedrijven en organisaties die betrokken zijn bij het ontwerp, ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van motorvoertuigen.

Perfact is de specialist in het op de juiste manier analyseren van de beschikbare gegevens en informatie om deze vervolgens toe te passen in de mix van productie, automatisering en menselijke prestatieontwikkeling.

Wij verbinden Lean Six Sigma en data-analyse met procesontwikkeling, productontwikkeling, organisatieontwikkeling en personeelsontwikkeling.
Door specifiek gegevens te verzamelen en te koppelen, kunnen wij afwijkingen identificeren en zelfs voorspellende analyses uitvoeren, waardoor de verdere ontwikkeling tot predictief onderhoud mogelijk wordt.

Businesses & Expertises

  • Big Data & Advanced Analytics

  • Strategical & Tactical Consultancy

  • Projectmanagement & Turnarounds

  • Coaching & Management Consultancy

  • Recruitment & Search

Strategical & Tactical Consultancy

Onze klanten bevinden zich in een continu uitdagende markt. Gestelde eisen en veranderende omstandigheden dwingen tot aanpassingen of herstructureringen. Nieuwe markten bieden nieuwe kansen. Reguleringen en risico’s vereisen een reactie. Perfact Insight biedt hierbij een intelligente aanpak op maat.
Meer weten

Safety Management Consultancy

Functional Safety identificeert potentiële gevaarlijke situaties of gebeurtenissen welke kunnen leiden tot ongevallen met directe gevolgen voor mens, milieu en financiën.

Meer weten

Quality Management Consultancy

De Perfact consultants bezitten ruime ervaring op het gebied van Quality Management. Zij combineren een diepgaande kennis en ervaring met norm- en proceseisen voor zowel R&D organisaties als producenten.

Meer weten

Strategy Development

Waar managers streven naar stabiliteit, streven leiders naar duurzaamheid. Alleen organisaties die beide aspecten beheersen zullen in de huidige dynamische tijden kansen kunnen benutten en risico’s vermijden.

Meer weten

Operational Excellence

Het doel van Operational Excellence is om de betrouwbaarheid naar de klant naar het hoogst mogelijke niveau te brengen.

Meer weten

Lean Six Sigma

Wij gaan een stapje verder en verbinden Lean Six Sigma en data analyse met procesontwikkeling, productontwikkeling, organisatieontwikkeling en medewerker ontwikkeling.

Meer weten

SAP Consultancy

SAP is het meest verkochte ERP-systeem wereldwijd. Niet alleen de industrie, maar ook ziekenhuizen en zorgorganisaties maken gebruik van SAP-software.

Meer weten

Procurement

Optimale procurement afdelingen acteren als waarde creërende partners die een wezenlijke bijdrage leveren aan de efficiëntie en effectiviteit van core-processen.

Meer weten

Projectmanagement & Turnarounds

Perfact Tasc is onze kenniscomponent op het vlak van Projectmanagement en Turnarounds, gericht het realiseren van de gedefinieerde doelen onder de randvoorwaarden van Health, safety, environment, quality en met een minimale impact op de core business.
Meer weten

Portfolio & Program management

Zonder een effectieve strategische planning, is het moeilijk om de juiste keuzes te maken en succesvol te worden in projectmanagement. Strategisch portfolio en programma management focust op de toekomst van onze klant.

Meer weten

Projectmanagement

Het succes van een project start met een juiste definiëring van de wensen, behoeften en noodzaak.

Meer weten

Planning & Preparation

Een juiste werkvoorbereiding verbetert het bedrijfsresultaat! De rol van werkvoorbereiding is door de toenemende werk- kosten- en tijdsdruk een veeleisende en verantwoordelijke functie.

Meer weten

Scheduling

Project- en turnaroundscheduling is een belangrijke functie die een directe en drastische invloed heeft op de kosten van een project en hierdoor de winstgevendheid van een organisatie.

Meer weten

Audits

Hoe zorgvuldig projecten en of TurnArounds ook gepland zijn, het blijft een continue uitdaging om ervoor te zorgen dat de scope op tijd, binnen het budget en conform alle randvoorwaarden opgeleverd wordt.

Meer weten

Turnaroundmanagement

Een TurnAround, (TA) of (TAR), is een extreem kapitaalintensieve interventie in een fabriek of raffinaderij waarbij een sectie of een volledige installatie uit bedrijf genomen wordt voor inspectie en onderhoud.

Meer weten

Hoe kunnen we het verschil maken voor uw organisatie?

Ik breng u graag in contact met een specialist in uw sector.

Coppe Sturmans Director

Contact opnemen

Waarom perfact?

  • Nieuwste inzichten
  • Klant wordt ontzorgd
  • We delen onze kennis
  • We doen dingen anders
  • Persoonlijk contact

Blog

5 maart 2021

Waarborg de continuïteit van je organisatie met functional safety

Vandaag de dag is het voor organisaties steeds belangrijker om producten aan te bieden die veilig zijn en veilig worden geproduceerd. Het is niet alleen belangrijk dat een consument veilig een product kan gebruiken, maar voor organisaties die zich niet aan de gestelde normen houden kan het desastreuse gevolgen hebben. Safety management is dan de […]

Lees meer