MENU

Automotive

Home > Sectors > Automotive

De automobielindustrie bestaat uit een breed scala aan bedrijven en organisaties die betrokken zijn bij het ontwerp, ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van motorvoertuigen.

Perfact is de specialist in het op de juiste manier analyseren van de beschikbare gegevens en informatie om deze vervolgens toe te passen in de mix van productie, automatisering en menselijke prestatieontwikkeling.

Wij verbinden Lean Six Sigma en data-analyse met procesontwikkeling, productontwikkeling, organisatieontwikkeling en personeelsontwikkeling.
Door specifiek gegevens te verzamelen en te koppelen, kunnen wij afwijkingen identificeren en zelfs voorspellende analyses uitvoeren, waardoor de verdere ontwikkeling tot predictief onderhoud mogelijk wordt.

Businesses & Expertises

  • Big Data & Advanced Analytics

  • Strategical & Tactical Consultancy

  • Projectmanagement & Turnarounds

  • Human Performance Excellence

  • Recruitment & Search

Projectmanagement & Turnarounds

Perfact Tasc is onze kenniscomponent op het vlak van Projectmanagement en Turnarounds, gericht het realiseren van de gedefinieerde doelen onder de randvoorwaarden van Health, safety, environment, quality en met een minimale impact op de core business.
Meer weten

Portfolio & Program management

Zonder een effectieve strategische planning, is het moeilijk om de juiste keuzes te maken en succesvol te worden in projectmanagement. Strategisch portfolio en programma management focust op de toekomst van onze klant.

Meer weten

Projectmanagement

Het succes van een project start met een juiste definiëring van de wensen, behoeften en noodzaak.

Meer weten

Planning & Preparation

Een juiste werkvoorbereiding verbetert het bedrijfsresultaat! De rol van werkvoorbereiding is door de toenemende werk- kosten- en tijdsdruk een veeleisende en verantwoordelijke functie.

Meer weten

Scheduling

Project- en turnaroundscheduling is een belangrijke functie die een directe en drastische invloed heeft op de kosten van een project en hierdoor de winstgevendheid van een organisatie.

Meer weten

Audits

Hoe zorgvuldig projecten en of TurnArounds ook gepland zijn, het blijft een continue uitdaging om ervoor te zorgen dat de scope op tijd, binnen het budget en conform alle randvoorwaarden opgeleverd wordt.

Meer weten

Turnaroundmanagement

Een TurnAround, (TA) of (TAR), is een extreem kapitaalintensieve interventie in een fabriek of raffinaderij waarbij een sectie of een volledige installatie uit bedrijf genomen wordt voor inspectie en onderhoud.

Meer weten

Human Performance Excellence

Het ontwikkelen van bedrijven gaat over het verwezenlijken van noodzakelijke organisatieveranderingen om uiteindelijk succesvol te kunnen zijn. Veel veranderingen zijn extern ingegeven; de concurrentie neemt toe, de marktvraag neemt af of de klant laat van zich horen.
Meer weten

Career Management

De Perfact Coaches helpen je antwoorden te vinden bij koersbepaling op je werk of in je carrière.

Meer weten

Interim Management

Soms heeft een bedrijf, organisatie of instelling extra versterking nodig. Iemand met een frisse kijk op zaken en toegevoegde waarde.

Meer weten

Business Retreat

Een Perfact Business Retreat is bedoeld voor ondernemers, CEO’s, directeuren, professionals en teams die willen reflecteren op eigen handelen en leiderschapsstijl.

Meer weten

Management Development / Leiderschapsontwikkeling

Mensen bepalen voor een belangrijk deel het ontwikkelingsvermogen en het succes van een organisatie. Perfact Management Development leert leidinggevenden hoe verantwoordelijkheid te nemen voor hun organisatie(deel).

Meer weten

Coaching executive

Perfact Executive Coaching is gericht op directeuren, ondernemers of topmanagers. Executive Coaching focust op het ontwikkelen en/of verdiepen van talentvol leiderschap.

Meer weten

Coaching Management

Perfact Management Coaching stelt managers in staat een beter inzicht in het persoonlijk functioneren te krijgen en (verder) te verdiepen.

Meer weten

Management consultancy

Perfact Management Consultancy ondersteunt u bij het maken van de juiste keuzes. Dat doen we in de rol van adviseur, programmamanager, interim manager of executive coach.

Meer weten

Coaching Team & Organisation

Het is belangrijk om de juiste mensen op de juiste plek te hebben, dat verwachtingen helder zijn en teamleden het beste in elkaar naar boven halen.

Meer weten

Coaching Life, Personal & Professional

Perfact Life, Personal and Professional Coaching vergroot de grip op het eigen denken, voelen en handelen en stelt je in staat doelen te stellen en te verwezenlijken.

Meer weten

Executive Search

Het succes van een organisatie, bedrijf of instelling begint bij inspirerend leiderschap. Leider-schap met visie en verbindende kwaliteiten. De lat ligt hoog, maar waar vind je de juiste persoon voor de job?

Meer weten

Hoe kunnen we het verschil maken voor uw organisatie?

Ik breng u graag in contact met een specialist in uw sector.

Coppe Sturmans Director

Contact opnemen

Waarom perfact?

  • Nieuwste inzichten
  • Klant wordt ontzorgd
  • We delen onze kennis
  • We doen dingen anders
  • Persoonlijk contact