MENU

Government & Public

Home > Sectors > Government & Public

Government & Public

De publieke sector is het deel van de economie van een land dat effectief wordt gecontroleerd door de overheid. Dit omvat zowel de landelijke overheid als de lokale overheden. De publieke sector omvat openbare bedrijven en diensten.

Over de hele wereld worden alle niveaus van de overheid en organisaties in de publieke sector geconfronteerd met financiële druk en uitdagingen van een steeds meer versnellende verstedelijking. De manier waarop zij deze uitdagingen aanpakken heeft gevolgen voor elk deel van de economie van een land.

Perfact werkt aan het leveren van zinvolle resultaten door middel van een diepgaand begrip van de uitdagingen en de wijze waarop de publieke sector opereert. Wij richten ons op het optimaliseren van masterdatamanagement om de procesbeheersing te verbeteren in combinatie met de ontwikkeling van menselijke prestaties door middel van individuele en teamcoaching.

Businesses & Expertises

  • Big Data & Advanced Analytics

  • Strategical & Tactical Consultancy

  • Projectmanagement & Turnarounds

  • Coaching & Management Consultancy

  • Recruitment & Search

Projectmanagement & Turnarounds

Perfact Tasc is onze kenniscomponent op het vlak van Projectmanagement en Turnarounds, gericht het realiseren van de gedefinieerde doelen onder de randvoorwaarden van Health, safety, environment, quality en met een minimale impact op de core business.
Meer weten

Portfolio & Program management

Zonder een effectieve strategische planning, is het moeilijk om de juiste keuzes te maken en succesvol te worden in projectmanagement. Strategisch portfolio en programma management focust op de toekomst van onze klant.

Meer weten

Projectmanagement

Het succes van een project start met een juiste definiëring van de wensen, behoeften en noodzaak.

Meer weten

Planning & Preparation

Een juiste werkvoorbereiding verbetert het bedrijfsresultaat! De rol van werkvoorbereiding is door de toenemende werk- kosten- en tijdsdruk een veeleisende en verantwoordelijke functie.

Meer weten

Scheduling

Project- en turnaroundscheduling is een belangrijke functie die een directe en drastische invloed heeft op de kosten van een project en hierdoor de winstgevendheid van een organisatie.

Meer weten

Audits

Hoe zorgvuldig projecten en of TurnArounds ook gepland zijn, het blijft een continue uitdaging om ervoor te zorgen dat de scope op tijd, binnen het budget en conform alle randvoorwaarden opgeleverd wordt.

Meer weten

Turnaroundmanagement

Een TurnAround, (TA) of (TAR), is een extreem kapitaalintensieve interventie in een fabriek of raffinaderij waarbij een sectie of een volledige installatie uit bedrijf genomen wordt voor inspectie en onderhoud.

Meer weten

Hoe kunnen we het verschil maken voor uw organisatie?

Ik breng u graag in contact met een specialist in uw sector.

Coppe Sturmans Director

Contact opnemen

Waarom perfact?

  • Nieuwste inzichten
  • Klant wordt ontzorgd
  • We delen onze kennis
  • We doen dingen anders
  • Persoonlijk contact