MENU

High Tech

Home > Sectors > High Tech

Hightech is technologie op het hoogste ontwikkelingsniveau. In het algemeen wordt hightech vooral verbonden aan de micro-elektronica-industrie.

Samen met onze klanten plaatsen wij projecten in een breder perspectief. Met onze geïntegreerde aanpak focussen wij onder meer op een efficiënt gebruik van grondstoffen, een toekomstbestendig ontwerp, afvalreductie en concrete stappen in de richting van een circulaire economie. Samen met de klant zoeken we ambitieus naar slimme en praktische oplossingen en ondersteunen wij deze concurrerender en fit voor de toekomst te worden.

Businesses & Expertises

  • Big Data & Advanced Analytics

  • Strategical & Tactical Consultancy

  • Projectmanagement & Turnarounds

  • Human Performance Excellence

  • Recruitment & Search

Big Data & Advanced Analytics

Met de komst van big data, de cloud, het Industrial Internet of Things (IIoT) en Industry 4.0, is een digitale transformatie aan de gang welke van invloed is op alle facetten van de prestatie van bedrijf en organisatie.
Meer weten

Smart coaching

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Maar hoe gaat een organisatie daar nu mee om? Het is belangrijk om daarbij de juiste mensen op de juiste plek te hebben, dat verwachtingen helder zijn en teamleden het beste in elkaar naar boven halen. Ons expertise gebied is erop gericht om het aanpassingsvermogen van een organisatie […]

Meer weten

Business Intelligence

Bij Business Intelligence (BI) staan twee kernwoorden centraal: data-analyse en bedrijfsinformatie.

Meer weten

Smart Industry met IIoT

Smart Industry staat voor verregaande digitalisering, het aan elkaar koppelen van (werk)processen, technologieën en de menselijke factoren. De hierdoor verworven big data biedt organisaties inzicht en de mogelijkheid om sneller te reageren op ontwikkelingen.

Meer weten

Master Data Management

Master Data Management (MDM) is een omvangrijke aanpak voor het koppelen van alle gegevens van een onderneming.

Meer weten

Advanced Analytics

Perfact Process Control is de specialist om de beschikbare gegevens en informatie op de juiste manier te interpreteren en toe te passen in de mix van productie, automatisering en menselijke prestatieontwikkeling.

Meer weten

Industry 4.0

Industrie 4.0 is een transformatie die het mogelijk maakt om gegevens over machines en apparaten te verzamelen en te analyseren.

Meer weten

Projectmanagement & Turnarounds

Perfact Tasc is onze kenniscomponent op het vlak van Projectmanagement en Turnarounds, gericht het realiseren van de gedefinieerde doelen onder de randvoorwaarden van Health, safety, environment, quality en met een minimale impact op de core business.
Meer weten

Portfolio & Program management

Zonder een effectieve strategische planning, is het moeilijk om de juiste keuzes te maken en succesvol te worden in projectmanagement. Strategisch portfolio en programma management focust op de toekomst van onze klant.

Meer weten

Projectmanagement

Het succes van een project start met een juiste definiëring van de wensen, behoeften en noodzaak.

Meer weten

Planning & Preparation

Een juiste werkvoorbereiding verbetert het bedrijfsresultaat! De rol van werkvoorbereiding is door de toenemende werk- kosten- en tijdsdruk een veeleisende en verantwoordelijke functie.

Meer weten

Scheduling

Project- en turnaroundscheduling is een belangrijke functie die een directe en drastische invloed heeft op de kosten van een project en hierdoor de winstgevendheid van een organisatie.

Meer weten

Audits

Hoe zorgvuldig projecten en of TurnArounds ook gepland zijn, het blijft een continue uitdaging om ervoor te zorgen dat de scope op tijd, binnen het budget en conform alle randvoorwaarden opgeleverd wordt.

Meer weten

Turnaroundmanagement

Een TurnAround, (TA) of (TAR), is een extreem kapitaalintensieve interventie in een fabriek of raffinaderij waarbij een sectie of een volledige installatie uit bedrijf genomen wordt voor inspectie en onderhoud.

Meer weten

Human Performance Excellence

Het ontwikkelen van bedrijven gaat over het verwezenlijken van noodzakelijke organisatieveranderingen om uiteindelijk succesvol te kunnen zijn. Veel veranderingen zijn extern ingegeven; de concurrentie neemt toe, de marktvraag neemt af of de klant laat van zich horen.
Meer weten

Outplacement

Bij (dreigend) ontslag kan outplacement een goede manier zijn om sneller een nieuwe baan te vinden.

Meer weten

Career Management

De Perfact Coaches helpen je antwoorden te vinden bij koersbepaling op je werk of in je carrière.

Meer weten

Interim Management

Soms heeft een bedrijf, organisatie of instelling extra versterking nodig. Iemand met een frisse kijk op zaken en toegevoegde waarde.

Meer weten

Business Retreat

Een Perfact Business Retreat is bedoeld voor ondernemers, CEO’s, directeuren, professionals en teams die willen reflecteren op eigen handelen en leiderschapsstijl.

Meer weten

Management Development / Leiderschapsontwikkeling

Mensen bepalen voor een belangrijk deel het ontwikkelingsvermogen en het succes van een organisatie. Perfact Management Development leert leidinggevenden hoe verantwoordelijkheid te nemen voor hun organisatie(deel).

Meer weten

Coaching executive

Perfact Executive Coaching is gericht op directeuren, ondernemers of topmanagers. Executive Coaching focust op het ontwikkelen en/of verdiepen van talentvol leiderschap.

Meer weten

Coaching Management

Perfact Management Coaching stelt managers in staat een beter inzicht in het persoonlijk functioneren te krijgen en (verder) te verdiepen.

Meer weten

Management consultancy

Perfact Management Consultancy ondersteunt u bij het maken van de juiste keuzes. Dat doen we in de rol van adviseur, programmamanager, interim manager of executive coach.

Meer weten

Coaching Team & Organisation

Het is belangrijk om de juiste mensen op de juiste plek te hebben, dat verwachtingen helder zijn en teamleden het beste in elkaar naar boven halen.

Meer weten

Coaching Life, Personal & Professional

Perfact Life, Personal and Professional Coaching vergroot de grip op het eigen denken, voelen en handelen en stelt je in staat doelen te stellen en te verwezenlijken.

Meer weten

Executive Search

Het succes van een organisatie, bedrijf of instelling begint bij inspirerend leiderschap. Leider-schap met visie en verbindende kwaliteiten. De lat ligt hoog, maar waar vind je de juiste persoon voor de job?

Meer weten

Hoe kunnen we het verschil maken voor uw organisatie?

Ik breng u graag in contact met een specialist in uw sector.

Coppe Sturmans Director

Contact opnemen

Waarom perfact?

  • Nieuwste inzichten
  • Klant wordt ontzorgd
  • We delen onze kennis
  • We doen dingen anders
  • Persoonlijk contact