MENU

Pharmaceuticals

Home > Sectors > Pharmaceuticals

De farmaceutische industrie ontdekt, ontwikkelt, produceert en verkoopt geneesmiddelen voor gebruik als medicatie aan patiënten, met als doel deze te genezen, te vaccineren of de symptomen te verlichten. De wereldwijde waarde van farmaceutische industrie bedroeg in 2017 $934,8 miljard en zal in 2021 $1170 miljard bedragen. Een groei van 5,8%, volgens een recent farmaceutisch marktonderzoeksrapport van The Business Research Company.

De markt waarin de farmaceutische industrie zich beweegt ontwikkelt zich snel. De toenemende complexiteit van het zorglandschap vereist een continue alertheid en aanpassingsvermogen. Perfact adviseert en ondersteunt fabrikanten concurrerender en fit voor de toekomst te worden.
Wij gebruiken onze operationele expertise om de prestaties te verbeteren, de omzet te verhogen en het bedrijfsresultaat te verbeteren. Onze focus ligt op het grijpen van kansen in de waardeketen voor generieke geneesmiddelen, merkgeneesmiddelen, gevestigde producten en biosimilaire producten en het smeden van verbindingen tussen belanghebbenden in de sector.

Wij handelen vanuit een gedetailleerd inzicht in alle trends en uitdagingen in de sector. Wij hanteren hierbij een praktijkgerichte aanpak in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, waarbij we praktische strategieën ontwikkelen welke een bottom-line impact hebben om zo verbetering op lange termijn te realiseren en te borgen. Wij bieden hiervoor o.a. op maat gemaakte trainingsprogramma’s voor alle organisatieniveau’s aan.

Businesses & Expertises

  • Big Data & Advanced Analytics

  • Strategical & Tactical Consultancy

  • Projectmanagement & Turnarounds

  • Coaching & Management Consultancy

  • Recruitment & Search

Big Data & Advanced Analytics

Met de komst van big data, de cloud, het Industrial Internet of Things (IIoT) en Industry 4.0, is een digitale transformatie aan de gang welke van invloed is op alle facetten van de prestatie van bedrijf en organisatie.
Meer weten

Industrie 4.0

Er zijn nogal wat definities rondom Industrie 4.0 die gebruikt worden, zoals Smart Industry, Smart Factory, Autonome Fabrieken, Smart Healthcare, etc. Samen bieden ze de mogelijkheid tot een digitale transformatie.

Meer weten

Predictive Maintenance

Door middel van predictive maintenance kun je anticiperen op mogelijke problemen binnen jullie fabriek of organisatie. Ons JOIN concept neemt je mee van begin tot eindresultaat.

Meer weten

Advanced Analytics

Perfact Process Control is de specialist om de beschikbare gegevens en informatie op de juiste manier te interpreteren en toe te passen in de mix van productie, automatisering en menselijke prestatieontwikkeling.

Meer weten

Master Data Management

Master Data Management (MDM) is een omvangrijke aanpak voor het koppelen van alle gegevens van een onderneming.

Meer weten

Business Intelligence

Bij Business Intelligence (BI) staan twee kernwoorden centraal: data-analyse en bedrijfsinformatie.

Meer weten

Smart coaching

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Maar hoe gaat een organisatie daar nu mee om? Het is belangrijk om daarbij de juiste mensen op de juiste plek te hebben, dat verwachtingen helder zijn en teamleden het beste in elkaar naar boven halen. Ons expertise gebied is erop gericht om het aanpassingsvermogen van een organisatie […]

Meer weten

Projectmanagement & Turnarounds

Perfact Tasc is onze kenniscomponent op het vlak van Projectmanagement en Turnarounds, gericht het realiseren van de gedefinieerde doelen onder de randvoorwaarden van Health, safety, environment, quality en met een minimale impact op de core business.
Meer weten

Portfolio & Program management

Zonder een effectieve strategische planning, is het moeilijk om de juiste keuzes te maken en succesvol te worden in projectmanagement. Strategisch portfolio en programma management focust op de toekomst van onze klant.

Meer weten

Projectmanagement

Het succes van een project start met een juiste definiëring van de wensen, behoeften en noodzaak.

Meer weten

Planning & Preparation

Een juiste werkvoorbereiding verbetert het bedrijfsresultaat! De rol van werkvoorbereiding is door de toenemende werk- kosten- en tijdsdruk een veeleisende en verantwoordelijke functie.

Meer weten

Scheduling

Project- en turnaroundscheduling is een belangrijke functie die een directe en drastische invloed heeft op de kosten van een project en hierdoor de winstgevendheid van een organisatie.

Meer weten

Audits

Hoe zorgvuldig projecten en of TurnArounds ook gepland zijn, het blijft een continue uitdaging om ervoor te zorgen dat de scope op tijd, binnen het budget en conform alle randvoorwaarden opgeleverd wordt.

Meer weten

Turnaroundmanagement

Een TurnAround, (TA) of (TAR), is een extreem kapitaalintensieve interventie in een fabriek of raffinaderij waarbij een sectie of een volledige installatie uit bedrijf genomen wordt voor inspectie en onderhoud.

Meer weten

Hoe kunnen we het verschil maken voor uw organisatie?

Ik breng u graag in contact met een specialist in uw sector.

Coppe Sturmans Director

Contact opnemen

Waarom perfact?

  • Nieuwste inzichten
  • Klant wordt ontzorgd
  • We delen onze kennis
  • We doen dingen anders
  • Persoonlijk contact