MENU

Jean, Karina en Dominique zijn Perfact

28 januari 2021

In januari 2020 werden Jean en Karina Peters-Jeurissen, door overname van PetersJeurissen Coaching & Consultancy, al onderdeel van Perfact Group. Door de overname van het bedrijf LTV-Trainingen is Dominique Grosjean met de start van dit nieuwe jaar ook in dienst getreden van Perfact Group. Met zijn kennis en kunde op het gebied van coaching en trainingen is hij een waardevolle aanvulling op datgene wat Karina en Jean, met de PetersJeurissen Methode, al voor onze klanten betekenen. Samen vormen zij hét team op het gebied van coaching en management consultancy. We stellen hun graag aan je voor.

Onze coaches

Onze coaches hebben ruime ervaring opgebouwd in verschillende sectoren en vakgebieden. Ieder bezit zijn eigen expertise, zo vormen Jean en Karina al geruime tijd een team, zowel zakelijk als privé. Waarbij Karina haar carrière heeft opgebouwd in de publieke sector en Jean in de private sector. Met de toevoeging van Dominique komt daar nog een derde achtergrond bij, aangezien hij al meer dan 19 jaar een bijdrage heeft mogen leveren aan Defensie.

De combinatie van deze achtergronden zorgt er voor dat iedereen bezit over zijn eigen drive en expertise. Karina heeft een groot empathisch vermogen en creëert daarmee een veilige omgeving, kenmerkend voor haar aanpak zijn: ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen en deze verbinden met het denken, voelen en handelen. Karina is specialist in persoonlijke begeleiding, teamcoaching, executive search, management consultancy en career management activiteiten. Jean zijn werkwijzen is gebaseerd op wederzijds respect, vertrouwen en openhartigheid. Dit resulteert in een diepgaande relatie bij (persoonlijke) begeleiding, team-coaching, executive search, management consultancy en career management activiteiten. Dominique zijn passie is het coachen van leidinggevenden, opleiders en/of trainers en heeft door de jaren heen geruime kennis opgedaan in de methode ‘Ervaringsleren’.

Make the difference

Het dienstaanbod en expertise binnen Perfact Coaching en Management Consultancy is uitgebreid en in combinatie met het hanteren van de beproefde PeterJeurissen-methode zijn wij altijd in staat om maatwerk te leveren voor onze klanten. Niet één methode is hierin leidend. “Met de komst van Dominique en de specialismes en ervaring die hij meebrengt kan er nog een breder en gerichter pakket aan onze klanten geboden worden en kunnen we nog meer het verschil maken”, aldus Karina.

Dominique haakt daarop aan: “Met name de combinatie van hard en softskills die we kunnen bieden maakt onze aanpak uniek maar niet onbelangrijk ook duurzaam, de inzet van ons coachingstraject is nog jaren effectief”.

“Met onze coaching en management consultancy trajecten werken we aan de ontwikkeling van mensen, individueel maar ook in teamverband. Bij Perfact vinden we deze ontwikkeling ook belangrijk en wordt daarom ook toegepast bij onze eigen medewerkers. Daarnaast maken we natuurlijk deel uit van een groter geheel, wellicht dat er andere pijnpunten spelen binnen een organisatie waarbij Perfact een rol kan spelen. We kijken verder en hebben ook de mogelijkheid daartoe”, aldus Jean.

Meer informatie of eens vrijblijvend een adviesgesprek aangaan? Lees hier verder…

Blog

25 mei 2023

Meet the team: Roel en Jilke

We gaan weer verder met het voorstelrondje van onze accountteams. Perfact werkt met haar ongeveer 180 medewerkers vanuit verschillende regio’s. Zo zijn we sinds een paar jaar ook hard aan de weg aan het timmeren om de regio Noord-West Nederland op de kaart te zetten. In deze regio zit het tweeledige accountteam Roel en Jilke […]

Lees meer

Blog

18 april 2023

6 vragen aan… Pablo

Bij Perfact zijn inmiddels zo’n 200 mensen aan het werk. Allemaal bij verschillende opdrachtgevers, met verschillende functies en binnen verschillende afdelingen en sectoren. Deze keer stellen we je voor aan Pablo Scheepe, 51 jaar en werkzaam als werkvoorbereider bij Pre Zero Roosendaal.  Pablo, waarom heb jij eigenlijk voor Perfact gekozen als werkgever? Bij de werkgever […]

Lees meer

Blog

20 maart 2023

Meet the Team… Ive

Bij Perfact werken meer dan 180 collega’s verdeeld over de regio’s (Zuid) Limburg, Noordwest Nederland, België en Duitsland. De meeste collega’s werken voor een opdrachtgever aan een project of zijn gedetacheerd; onze Accountteams daarentegen onderhouden het contact met huidige relaties maar staan ook klaar om kennis te maken met nieuwe collega’s of opdrachtgevers. Zo ook […]

Lees meer