MENU

Jean, Karina en Dominique zijn Perfact

28 januari 2021

In januari 2020 werden Jean en Karina Peters-Jeurissen, door overname van PetersJeurissen Coaching & Consultancy, al onderdeel van Perfact Group. Door de overname van het bedrijf LTV-Trainingen is Dominique Grosjean met de start van dit nieuwe jaar ook in dienst getreden van Perfact Group. Met zijn kennis en kunde op het gebied van coaching en trainingen is hij een waardevolle aanvulling op datgene wat Karina en Jean, met de PetersJeurissen Methode, al voor onze klanten betekenen. Samen vormen zij hét team op het gebied van coaching en management consultancy. We stellen hun graag aan je voor.

Onze coaches

Onze coaches hebben ruime ervaring opgebouwd in verschillende sectoren en vakgebieden. Ieder bezit zijn eigen expertise, zo vormen Jean en Karina al geruime tijd een team, zowel zakelijk als privé. Waarbij Karina haar carrière heeft opgebouwd in de publieke sector en Jean in de private sector. Met de toevoeging van Dominique komt daar nog een derde achtergrond bij, aangezien hij al meer dan 19 jaar een bijdrage heeft mogen leveren aan Defensie.

De combinatie van deze achtergronden zorgt er voor dat iedereen bezit over zijn eigen drive en expertise. Karina heeft een groot empathisch vermogen en creëert daarmee een veilige omgeving, kenmerkend voor haar aanpak zijn: ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen en deze verbinden met het denken, voelen en handelen. Karina is specialist in persoonlijke begeleiding, teamcoaching, executive search, management consultancy en career management activiteiten. Jean zijn werkwijzen is gebaseerd op wederzijds respect, vertrouwen en openhartigheid. Dit resulteert in een diepgaande relatie bij (persoonlijke) begeleiding, team-coaching, executive search, management consultancy en career management activiteiten. Dominique zijn passie is het coachen van leidinggevenden, opleiders en/of trainers en heeft door de jaren heen geruime kennis opgedaan in de methode ‘Ervaringsleren’.

Make the difference

Het dienstaanbod en expertise binnen Perfact Coaching en Management Consultancy is uitgebreid en in combinatie met het hanteren van de beproefde PeterJeurissen-methode zijn wij altijd in staat om maatwerk te leveren voor onze klanten. Niet één methode is hierin leidend. “Met de komst van Dominique en de specialismes en ervaring die hij meebrengt kan er nog een breder en gerichter pakket aan onze klanten geboden worden en kunnen we nog meer het verschil maken”, aldus Karina.

Dominique haakt daarop aan: “Met name de combinatie van hard en softskills die we kunnen bieden maakt onze aanpak uniek maar niet onbelangrijk ook duurzaam, de inzet van ons coachingstraject is nog jaren effectief”.

“Met onze coaching en management consultancy trajecten werken we aan de ontwikkeling van mensen, individueel maar ook in teamverband. Bij Perfact vinden we deze ontwikkeling ook belangrijk en wordt daarom ook toegepast bij onze eigen medewerkers. Daarnaast maken we natuurlijk deel uit van een groter geheel, wellicht dat er andere pijnpunten spelen binnen een organisatie waarbij Perfact een rol kan spelen. We kijken verder en hebben ook de mogelijkheid daartoe”, aldus Jean.

Meer informatie of eens vrijblijvend een adviesgesprek aangaan? Lees hier verder…

Blog

31 januari 2023

Jasper is Perfact

Jasper Hoppenbrouwers werkt als Maintenance Engineer voor Perfact in Antwerpen. Daar heeft hij zich inmiddels mooi weten te ontwikkelen op gebied van Lean Six Sigma, daarnaast heeft hij toekomstige ambities binnen Project Management. Inmiddels werkt hij al 6 jaar bij Perfact voor verschillende opdrachtgevers, iets wat hij nog steeds met veel plezier doet. Jasper: “Het […]

Lees meer

News

8 december 2022

Talentprogramma Gemeente Sittard-Geleen sluit af met finale hackathon

Onlangs sloot de talentgroep van gemeente Sittard-Geleen een reeks aan hackathons af met een grote finale in het Fortuna Sittard Stadion. De afgelopen tijd mochten vijf deelnemende basisscholen werken aan een idee om meer verbinding te creëren in de gemeente. Het team van talenten faciliteerde dit aan de hand van meerdere hackathons. Afgelopen woensdag was […]

Lees meer

News

25 oktober 2022

Talentontwikkelingsprogramma Gemeente Maastricht van start gegaan

Vanuit de gemeente Maastricht zijn een groep geselecteerde talenten gestart met het Talentontwikkelingsprogramma (TOP). Het traject loopt van 2022-2024 en staat in het teken van ‘Samen met plezier voor Maastricht’. Doel van dit traject is de talenten persoonlijk te laten groeien en een bijdragen te leveren aan de organisatieontwikkeling van de Gemeente Maastricht. Onze afdeling […]

Lees meer