MENU

Meet the Team… Kirsten

Blog

7 maart 2023

Bij Perfact werken meer dan 180 collega’s verdeeld over de regio’s (Zuid) Limburg, Noordwest Nederland, België en Duitsland. De meeste collega’s werken voor een opdrachtgever aan een project of zijn gedetacheerd; onze Accountteams daarentegen onderhouden het contact met huidige relaties maar staan ook klaar om kennis te maken met nieuwe collega’s of opdrachtgevers.

Zo ook vanuit Antwerpen waar Kirsten, Mattias en Ive onder leiding van Maarten een hecht team vormen voor de regio België. Kirsten, Recruiter voor de Belgische markt is de derde in deze reeks die we aan je voorstellen.

Zeg Kirsten, Perfact is voor jou je eerste echte werkgever na je studie. Wat heb je gestudeerd?

Ik heb toegepaste psychologie gestudeerd aan de Thomas More Hogeschool in Antwerpen. Mijn specialisatie hierin is arbeids- en organisatiepsychologie. In mijn functie als Recruiter kan ik deze achtergrond goed toepassen en is het een goede eerste werkervaring.

Je bent Recruiter voor de regio België, wat houd dat in?

Ik ben samen met mijn collega Ive verantwoordelijk voor het zoeken van geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures. De instroom van kandidaten proberen we te bewerkstelligen door te zoeken in onze database, op LinkedIn maar ook via vdab en Indeed. We proberen goede vacatures op te stellen om potentiële nieuwe collega’s te enthousiasmeren. Daarom doe ik meteen een oproep: neem een kijkje op onze career website en wie weet hebben we elkaar binnenkort aan de lijn?!

En waar wordt je nu heel blij van in je job?

Ik vind de werkdag geslaagd als ik voldoende kandidaten heb gevonden voor onze vacatures. Als er dan nog één nieuwe collega mag starten, dan ben ik helemaal gelukkig!

De werksfeer is ook belangrijk voor een goede werkdag. Deze is op het kantoor in Antwerpen altijd super.

Jullie werkgebied strekt zich uit in Vlaanderen van Gent tot het Belgische Kempen. Wat maakt jullie regio uniek?

Deze regio is niet persé uniek, maar wat ons team speciaal maakt is dat we elkaar bijstaan in onze taken. Als er iemand hulp nodig heeft, zal er altijd iemand klaar staan om te helpen. Ook doen we verschillende teamuitjes buiten de werkuren zoals samen gaan eten, darten, een virtuele escaperoom enz.

Ook voor onze collega’s die bij onze opdrachtgevers werken staan we altijd klaar. Bij vragen of problemen proberen we ze altijd zo snel als mogelijk te ondersteunen en oplossingen te vinden.

Wat vind je fijn aan het werken voor Perfact?

Perfact houdt veel rekening met je ontwikkeling. In mijn geval kreeg ik toen ik hier begon een inwerkplan waarbij ik on-the-job bijgestaan werd. Bovendien mag ik dit jaar een opleiding volgen om mijn kennis te verbreden en mijn vaardigheden verder uit te breiden.

Bij Perfact is er een losse werksfeer, niet enkel op ons eigen kantoor in Antwerpen maar ook met onze directe collega’s in Nederland en Duitsland. Het is altijd een toffe ambiance als we elkaar zien en je kan bij iedereen terecht voor een goede babbel of advies.

Als je overal op de wereld naar toe kan reizen, waar zou je dan naar toe gaan? En waarom?

Mexico staat bovenaan mijn lijstje. Het is een land met verschillende contrasten, langs de ene kant heb je de prachtige Mayacultuur en de jungle en langs de andere kant de parelwitte stranden en een onderwater snorkelparadijs. Er valt hier dus heel wat leuks te beleven. Dus hier hoop ik ooit eens naartoe te kunnen reizen.

Kirsten kaartte het al even kort aan, maar bij Perfact hebben we veel verschillende soorten vacatures, zo ook in België. Kijk hiervoor eens op onze website of neem vrijblijvend contact op met Kirsten en klets gezellig met haar verder.

Hoe kunnen we het verschil maken voor uw organisatie?

Ik breng u graag in contact met een specialist in uw sector.

Coppe Sturmans
Director

Contact

Vacatures

Join the Perfact team

Perfact biedt enthousiaste professionals op middelbaar-, bachelor- en masterniveau uitdagend werk bij toonaangevende bedrijven en instanties in binnen- en buitenland.
Maak jij het verschil? Neem dan contact met ons op!

Bekijk alle vacatures

Blog

20 maart 2023

Meet the Team… Ive

Bij Perfact werken meer dan 180 collega’s verdeeld over de regio’s (Zuid) Limburg, Noordwest Nederland, België en Duitsland. De meeste collega’s werken voor een opdrachtgever aan een project of zijn gedetacheerd; onze Accountteams daarentegen onderhouden het contact met huidige relaties maar staan ook klaar om kennis te maken met nieuwe collega’s of opdrachtgevers. Zo ook […]

Lees meer

Blog

27 februari 2023

Meet the Team… Mattias

Bij Perfact werken meer dan 180 collega’s verdeeld over de regio’s (Zuid) Limburg, Noordwest Nederland, België en Duitsland. De meeste collega’s werken voor een opdrachtgever aan een project of zijn gedetacheerd; onze Accountteams daarentegen onderhouden het contact met huidige relaties maar staan ook klaar om kennis te maken met nieuwe collega’s of opdrachtgevers. Zo ook […]

Lees meer

News

20 februari 2023

Perfact draagt zijn steentje bij aan groenste kraker in Europa

Onlangs maakte INEOS bekend dat ze een mooie financiering van 3,5 miljard euro hebben opgehaald voor Project ONE in Antwerpen. INEOS bouwt hier aan een nieuwe kraker die gebruik gaat maken van low carbon waterstof. Hiermee zal de kraker de laagste koolstofvoetafdruk hebben van alle Europese kraakinstallaties. Met 4 miljard euro dat dit project kost, […]

Lees meer