MENU

Meet the Team… Mattias

Blog

27 februari 2023

Bij Perfact werken meer dan 180 collega’s verdeeld over de regio’s (Zuid) Limburg, Noordwest Nederland, België en Duitsland. De meeste collega’s werken voor een opdrachtgever aan een project of zijn gedetacheerd; onze Accountteams daarentegen onderhouden het contact met huidige relaties maar staan ook klaar om kennis te maken met nieuwe collega’s of opdrachtgevers.

Zo ook vanuit Antwerpen waar Kirsten, Mattias en Ive onder leiding van Maarten een hecht team vormen voor de regio België. Mattias, Accountmanager voor België is de tweede in deze reeks die we aan je voorstellen.

Vertel eens kort over je achtergrond, wat deed je voordat je bij Perfact kwam werken?

Mijn vorige job had veel overeenkomsten met het werk dat ik nu voor Perfact doe. Alleen focuste ik mij enkel op Recruitment. Ik deed dit voor een concullega, zowel in de Vlaamse regio als voor de regio Eindhoven. Dat laatste was voornamelijk voor opdrachtgevers in de machinebouw.

En kun je dan nu wat meer vertellen over je huidige job? Wat houd je zoal bezig?

Als Accountmanager werk ik vanuit ons kantoor in Antwerpen mee aan de groei van de Belgische regio. Ik ben verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande klantrelaties, het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers en het spreken van potentiele collega’s. Daarnaast onderhoud ik het contact met een heel aantal Perfact collega’s in België, zodat ze (hopelijk) niets te kort komen.

Als je een goede werkdag hebt gehad? Waar ben je dan echt blij van geworden?

Ik haal heel veel energie uit de successen die we als team behalen. Bijvoorbeeld een nieuwe collega die start, een nieuwe opdrachtgever, een tevreden collega… Het zijn allemaal zaken die mijn dag maken. Het is ontzettend fijn om met zo’n hecht team te werken. Er zijn korte lijntjes en gaan vriendschappelijk met elkaar om. Een fijne werksfeer is voor mij een grote drijfveer.

Waar word je heel blij van buiten het werk?

Na het werk spendeer ik veel tijd aan mijn vriendin en dochtertje van 2 jaar. Daarnaast hou ik van sportief bezig zijn. Padel, voetbal en fietsen doe ik meermaals per week. Ook voor een leuk feestje in het weekend ben ik zeker te vinden.

Is er nog een bepaalde muziekstijl die je in je vrije tijd of tijdens die feestjes graag luistert?

Mijn muzieksmaak is heel divers. Maar als ik toch ééntje moet kiezen ga ik voor Nederlandstalige muziek. Maar ook dat is heel breed, van Bart Peeters en Clouseau tot de Snollebollekes tijdens apres-skifeestjes.

Waarom werk je graag voor Perfact?

Wat erg opvalt is de familiale sfeer die heerst binnen Perfact. Ook de vrijheid en het vertrouwen dat je krijgt om je verantwoordelijkheden te nemen zijn heel fijn en motiverend.

Bij Perfact hebben we veel verschillende soorten vacatures, zo ook in België. Kijk hiervoor eens op onze website of neem vrijblijvend contact op met Mattias en klets gezellig met hem verder.

 

Hoe kunnen we het verschil maken voor uw organisatie?

Ik breng u graag in contact met een specialist in uw sector.

Coppe Sturmans
Director

Contact

Vacatures

Join the Perfact team

Perfact biedt enthousiaste professionals op middelbaar-, bachelor- en masterniveau uitdagend werk bij toonaangevende bedrijven en instanties in binnen- en buitenland.
Maak jij het verschil? Neem dan contact met ons op!

Bekijk alle vacatures

Blog

20 maart 2023

Meet the Team… Ive

Bij Perfact werken meer dan 180 collega’s verdeeld over de regio’s (Zuid) Limburg, Noordwest Nederland, België en Duitsland. De meeste collega’s werken voor een opdrachtgever aan een project of zijn gedetacheerd; onze Accountteams daarentegen onderhouden het contact met huidige relaties maar staan ook klaar om kennis te maken met nieuwe collega’s of opdrachtgevers. Zo ook […]

Lees meer

Blog

7 maart 2023

Meet the Team… Kirsten

Bij Perfact werken meer dan 180 collega’s verdeeld over de regio’s (Zuid) Limburg, Noordwest Nederland, België en Duitsland. De meeste collega’s werken voor een opdrachtgever aan een project of zijn gedetacheerd; onze Accountteams daarentegen onderhouden het contact met huidige relaties maar staan ook klaar om kennis te maken met nieuwe collega’s of opdrachtgevers. Zo ook […]

Lees meer

News

20 februari 2023

Perfact draagt zijn steentje bij aan groenste kraker in Europa

Onlangs maakte INEOS bekend dat ze een mooie financiering van 3,5 miljard euro hebben opgehaald voor Project ONE in Antwerpen. INEOS bouwt hier aan een nieuwe kraker die gebruik gaat maken van low carbon waterstof. Hiermee zal de kraker de laagste koolstofvoetafdruk hebben van alle Europese kraakinstallaties. Met 4 miljard euro dat dit project kost, […]

Lees meer